image
image
image
image
image
image
image
image

Fogadóóra

Dr. Gancz Tamás önkormányzati képviselő 2018. december 6-án csütörtökön, 18 órától fogadóórát tart a Fekete István Általános Iskolában

Tovább

Lengyel közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 2018. december 5-én (szerda) 13:30 órakor közmeghallgatást tart a Baross G. u. 29. szám alatti épületben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

Mindenki karácsonyfái

Hétfőn állították fel a Széchenyi téren azt a 10 méter magas, mintegy 20 éves normand fenyőt, amely a város karácsonyfája lesz idén. A különösen szép fenyőfa lakossági felajánlásból származik.

Tovább

Forgalmi és buszváltozás

2018. november 25-én (vasárnap) üzemkezdettől üzemzárásig daruzási munkálatok miatt lezárásra kerül a Virágpiacnál található útszakasz.

Tovább

Fogadóóra

Kovács Tamás önkormányzati képviselő 2018 november 27-én a Kovács Margit Iskolában (Répce utca 2) 16:00-tól év végi fogadóórát tart...

Tovább

Csodákat tartogat a győri Advent

Óriáskerék, korcsolyapálya, fényfestés, rengeteg meghitt program, és Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vására az Advent Győrben programján…

Tovább

Fatelepítési program: rátettek még egy lapáttal!

Rekord mennyiségű facsemete és cserje került 2017-ben Győr közterületeire, ám ebben az évben még erre is sikerül „rátenni egy lapáttal”: az önkormányzat kezdeményezésére a Győr-Szol Zrt. idén 1125 fát, 308 cserjét és 365 évelő növényt ületet el. Az idei programot Borkai Zsolt polgármester a városrészek egyéni önkormányzati képviselőivel kezdte meg Marcalvárosban…

Tovább

Hogy időseink se váljanak áldozattá

2000 darab bűnmegelőzési matricát oszt ki az önkormányzat Idősügyi Tanácsa valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közbiztonság megőrzése és az idősek védelme érdekében. A tájékoztató oldalunkról is letölthető.

Tovább

Forgalmi változás

2018. november 15-én (csütörtökön) üzemkezdettől 2018. november 16-án (pénteken) 14:15-ig aszfaltozási munkálatok miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utca Bécsi kapu tér előtti szakasza. A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Új jelzőlámpás csomópont Marcalváros II-n

A Mécs László út – Kovács Margit utca kereszteződésében valósult meg a közlekedést biztonságosabbá tevő fejlesztés…

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – 2018. november 10. Szombati munkanap

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás.

Tovább

Fogadóóra

Diligens Tibor önkormányzati képviselő fogadóórát tart 2018. november 15-én, csütörtökön 15:00 órakor a Szabadhegyi Magyar-Német Általános Iskolában (Konini u. 2-4.)

Tovább

Fogadóóra

Dr. Sik Sándor önkormányzati képviselő 2018. december 6-án 16:00-18:00 óra között fogadóórát tart a Győrszentiváni Lakossági Információs Irodán (Déryné u. 50.)

Tovább

Örmény közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2018. december 7-én (péntek) 10:30-kor közmeghallgatást tart az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében, melynek címe: 9021 Győr, Liszt Ferenc u. 1.

Tovább

Átadták az Erzsébet ligeti Óvodát

Nem csak megújult, de kilencven férőhellyel bővült is az óvoda, amely így a Magyar utcai tagóvoda épületét is kiváltotta.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. december 5-6-ig, valamint 2018. december 18-20-ig 08.00-15.00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Fogadóóra

2018. november  29-én csütörtökön 17.30 órától 18.30 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart. Helyszín: Semmelweis Idősek Klubja

Tovább

Advent Győrben

Csodás fények, színes programok...

Tovább

A Könyvszalonra jelent meg a Győr könyv második, bővített kiadása

Még több látványos fotóval, új megszólalókkal és az első kiadás óta történt változásokkal kiegészülve jelent meg a városunkat bemutató exkluzív kötet a 18-ik Győri Könyvszalonra. Bemutatóján az új Győr filmet, a Győri Meséskönyvem sorozat hatodik részét és a 2019-es év legfontosabb eseményeit is megismerhettük…

Tovább

Átadták a Virágos Városunk Győr környezetszépítő verseny díjait

Az önkormányzata az idén is környezetünk szépítésére hívta a győrieket. A legszebb portákat csütörtökön díjazták…

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Győr segít a nehéz sorsú gyermekeken

Városunk támogatja az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtő akcióját, így a közeljövőben a győriek is hozzájárulhatnak a család nélkül maradt gyermekek életkörülményeinek jobbá tételéhez.

Tovább

Elindult a győri óriáskerék!

Győr Európa Kulturális Fővárosa 2023-as pályázatát pénteken délelőtt nyújtotta be a minisztériumba Borkai Zsolt polgármester, amit este együtt ünnepeltek meg a győriek a Dunakapu téren…

Tovább

Leadtuk EKF pályázatunkat

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023-as címért folytatott verseny újabb mérföldkövéhez érkeztünk. Borkai Zsolt polgármester pénteken nyújtotta be Győr második fordulós pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériumába…

Tovább