image
image
image
image
image
image
image
image

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. szeptember 07-én  08.00-15.00  óráig  éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Meghívó

A győrben tartandó harcászati foglalkozásba és éleslövészetbe a lakosság is bepillanthat. A részvétel szigorú regisztrációhoz kötött:

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint Sopron - Győr vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. szeptember 13-tól (csütörtök) 2018. szeptember 20-ig (csütörtök) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. szeptember 3-tól 2018. szeptember 21-ig Kerta– Boba állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Augusztus 20.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Központi szúnyoggyérítés

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül Győrben légi kémiai védekezést végeznek 2018. augusztus 15-én a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Tartaléknapok: 2018. augusztus 16-17.

Tovább

Zárva lesz a Magyar Vilmos Uszoda

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda előre eltervezett éves karbantartás miatt 2018. augusztus 13-ától augusztus 21-ig zárva lesz.

Tovább

Tájékoztatás 33. heti szúnyogirtás tervezett időpontjáról

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a fokozottan érintett vízparti élőhelyek mentén, illetve a városi rendezvények helyszíneinek környezetében földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést terveznek.

Tovább

Forgalmi változás a 26. Barokk Esküvő ideje alatt

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2018. augusztus 11-én 19:00 óra és 2018. augusztus 11-én 23:00 óra közti időben.

Tovább

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás augusztus 07-én

Tovább

Kiderült, ki lesz a győri nyárzáró sztárfellépője!

Ismét külföldi sztárfellépővel zárhatjuk a nyarat, az R&B énekesnő a XI. Győri Bornapok keretében lép fel 2018. augusztus 24-én 21 órakor a Városház téren – jelentette be Borkai Zsolt polgármester.

Tovább

Bornapok 2018

Színes programok és finom ízek Győrben

Tovább

Hőségriasztás meghosszabbítva

2018. augusztus 8. napján (szerdán) 00.00 órától augusztus 10. napján (pénteken) 24.00 óráig 2. fokú hőségriasztást rendelt el Magyarország egész területére vonatkozóan.

 

Tovább

Felhívás és letölthető nyilatkozat

Felhívás a vezetékes gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások téli rezsicsökkentésével kapcsolatos intézkedésről...

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. földi melegködös szúnyog gyérítést tervez  -  időjárás függvényében  - a következő időszakban:

Tovább

Forgalmi változás

A Tihanyi Árpád úton 2018. augusztus 22-től megállási tilalmat léptetnek érvénybe az alábbiak szerint:

Tovább

Forgalmi változás és éjszakai buszok a nyárzárón

A nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozásokra kell számítani, amely a buszjáratok közlekedését is érinti. Az önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti a koncerten résztvevők hazajutását…

Tovább

Megemlékezés

Szent István-napi koszorúzási ünnepség 2018. augusztus 20-án:

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2018. augusztus 15-én (szerdán) üzemkezdettől várhatóan novemberig a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul a Pesti út egyirányúsítása miatt.

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait,hogy a gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok során kialakult „vis maior” helyzet miatt 2018. augusztus 10-én (pénteken) reggel 8.00 órától üzemzárásig a Mónus Illés utca a Nagy Imre út és a Szent Imre út között teljes szélességben lezárásra kerül.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Lakossági tájékoztató

Tájékoztatás az OGYÉI népegészségügyi felmérés -táplálkozási és tápláltsági állapot vizsgálatának indulásáról

Tovább

Nyárzáró

Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint, a csípésszámok fokozódása miatt ismételten légi és földi kémiai csípőszúnyog imágó-gyérítést tervezünk az időjárás függvényében a következő időszakban:

 

 

Tovább