image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások

Forgalmi változások a Mécs László, a Pusztaszeri és az Újkapu utcában…

Tovább

Éjszakai növényvédelmi permetezés Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 26-án, szerdán és június 27-én, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni, valamint a platánfák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása  szerint   a  Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2019. június 22-től (szombat) 2019. július 5-ig (péntek) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább

40 éves a Győrújbaráti Gyermektábor

A győri gyerekek negyven esztendeje nyaralnak itt, s ki a faházakra, ki a sátortáborra, ki pedig a tábortüzekre emlékezik vissza legszívesebben. A tábori élmények sokunk fiatalságának meghatározó momentumai, és a közös emlékek generációkat kötnek össze…

Tovább

Látogatási korlátozás a Nádorvárosi Köztemető urnapavilonjában

A Nádorvárosi Köztemetőben megkezdődik az urnapavilon (V. parcella) felújítása. Az üzemeltető felhívja a hozzátartozók figyelmét, hogy a munkálatok miatt 2019. június 20-tól augusztus végéig az urnák korlátozottan, illetve rövidebb periódusokban egyáltalán nem lesznek megközelíthetők.

Tovább

Folytatódik az intenzív szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a hétvégén és a jövő héten is folytatja a megkezdett intenzív szúnyoggyérítési munkát. A légi beavatkozások mellett, ahogyan eddig, lesz földi melegködös gyérítés is. A szúnyogirtás több napon át tart, és Győr egész területét érinti.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren július 2-3-án, 16-án 8:00-17:00 óráig, valamint július 17-én és 23-24-én 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Áradás utáni takarítás

A Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési igazgatóságának koordinálásában, a Rába és a Mosoni Duna apadásával összhangban kedden reggel megkezdődött a korábban elöntött vízparti sétányok mosása.

Tovább

Forgalmi változás!

Az Újkapu utca felújítása a végéhez közeledik, ezzel kapcsolatban újabb változásokra kell számítani:

Tovább

Árok és járdafelújítás Győr-Bácsán

Megújult a járda és a csapadékvízelvezető árok a Heltai Jenő utca templomi szakaszán és onnan az István Király útig 150 méter hosszban.

Tovább

Letették a kórház melletti parkolólemez alapkövét

Az eddigihez képest 180 új hellyel bővíti a kapacitást a 360 autó befogadására alkalmas parkolólemez a megyei kórház szomszédságában. A kivitelezés megkezdődött, szerdán a beruházás alapköve is a helyére került…

Tovább

Az Összetartozás Napját ünnepeltük

A Magyar Országgyűlés 2010-ben június 4-ét a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánította, kifejezve ezzel is a nemzet egységét. A város az Országzászló emlékműnél ünnepelt.

Tovább

Fürdőbérleteket adott az önkormányzat

A tavalyi évhez hasonlóan idén is 45 millió forintot biztosított az önkormányzat a fürdőbérletek megvásárlására, amelyből 205 darabot tud kiosztani 11 olyan szervezetnek, amelyek a nyugdíjasokat, fogyatékkal élőket és nagycsaládosokat képviselik.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

Ahogyan azt korábban a szolgáltató előre jelezte, a Győr-Szol Zrt. ezen a héten is végzi a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba...

Tovább

Önt is felkereshetik a kérdezőbiztosok

A következő négy évre szóló, az idősek életminőségének javítását célzó koncepció elkészítése az érintett korosztály egészségkép felmérésével kezdődik, amelynek keretében 1500 fős lakossági kutatást is végeznek…

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

. A Győr-Szol Zrt. 2019. június 24-e és június 30-a között – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr teljes területén két repülőgéppel.

Tovább

Aranypart I. szabadstrand nyitása

A Mosoni Duna apadását követően, a szükséges takarítási munkálatok elvégzése után 2019. június 19-én, szerdán kinyitott az Aranypart I. szabadstrand. A védett oldalon lévő Aranypart II. szabadstrand már június 1-je óta nyitva van, így már mindkét hivatalos győri szabadstrand használható.

Tovább

Fokozott munkával irtják a szúnyogokat Győrben

A Győr-Szol Zrt. teljes kapacitással végzi a szúnyoggyérítést Győrben.

Tovább

Hőségriasztás

2019. június 12., szerdától június 16., vasárnap éjfélig hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos. Tanácsok a hőség idejére:

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A légi beavatkozások mellett lesz földi melegködös gyérítés is. A szúnyogirtás több napon át tart, és Győr egész területét érinti.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás...

Tovább

Kilenc díjat nyert Győr a marketing versenyen

Az eddig megszerzett 19 városmarketing gyémánt-díjhoz szerdán újabb kilencet nyert a győri önkormányzat, amellyel továbbra is holtversenyben vezeti a marketing-ranglistát…

Tovább

Hasznos információk a Nyárnyitó Hétvégével kapcsolatban

Útlezárás és éjszakai buszok a nyárnyitó hétvégén...

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben - frissítve!

A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A földi melegködös gyérítés mellett megkezdődnek a légi beavatkozások is, melyek több napon át tartanak, és Győr egész területét érintik. - Június 4-től ismét írtanak:

Tovább