image
image
image
image
image
image
image
image

Győr fájdalommal búcsúzik Palotai Karcsi bácsitól

„Mély megrendüléssel értesültem róla, hogy Palotai Karcsi bácsi a mai napon örök nyugalomra tért. Egy fantasztikus embert veszítettünk el, aki családapaként, olimpiai bajnok sportolóként, játékvezetőként és igazán szerethető, kedves emberként is nagyon fog hiányozni nemcsak Győrnek, hanem egész Magyarországnak.

Tovább

A Modern Városok Program jelenlegi állásáról

Több mint 130 milliárd forintos fejlesztést jelent Győrnek a Modern Városok program, amelyben közlekedésfejlesztési, turisztikai, kulturális, egészségügyi és felsőoktatási beruházások is szerepelnek. De nézzük, hogyan is állnak most a győri projektek…

Tovább

A jövőért ültették Győrszentivánon is!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Forgalmi változás

2018. január 28-án (vasárnap) 9.00 és 16.00 óra között lezárásra kerül a Tihanyi Árpád útnak az Attila utca – Mester utca közötti szakasza, ezért a 11 és 19A jelzésű helyi, valamint az érintett helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Tovább

Gallyazás Gyirmóton

gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelmi okokból történik, így munkálatokat 2018. február 05.-től megkezdik.

Tovább

A jövőért ültetjük!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. január 23-án ( kedd)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Orbán Viktorral tárgyalt az Audi és a város vezetése

A miniszterelnök az Audi vezetőivel és Győr polgármesterével egyeztetett 2017. január 15-én a Parlamentben...

Tovább

Fogadóóra

Juhász István önkormányzati képviselő 2018. januárjában a követekező időpontokban és helyszíneken tart fogadóórát:

Tovább

Szilveszter utáni takarítás

A szilveszteri mulatságokat követően a Győr-Szol Zrt. elvégezte a belvárosi rendezvények helyszínein a szükséges takarítást.

Tovább

Átadták a „Nemzetiségekért” díjakat

Az év utolsó közgyűlésén Borkai Zsolt polgármester adta át a Győr Megyei Jogú Város „Nemzetiségekért” díjakat egy személy és két közösség részére…

Tovább

Karácsonyi menü három családnak

Egy rendhagyó, de hagyományteremtő összefogás eredményeként kap komplett karácsonyi menüt három győri család. A győri vendéglátó ipari cégek a főfogásról, míg a polgármesternek és két alpolgármester felesége a süteményekről gondoskodott…

Tovább

Tájékoztató az év végi buszközlekedés-változásokról

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatójából kiderül, miként járnak a buszok az ünnepek alatt Győrben:

Tovább

Buszváltozás

Csatornajavítási munkálatok miatt 2018. február 5-én (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2018. április 20-án (pénteken) üzemzárásig a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek,

Tovább

Mozgalmas év volt 2017. a hulladékkommandó számára

Jelentős erőfeszítéseket tett az elmúlt évben a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékén, illetve a közterületeken szemetelő szabálysértők tettenérésére és megbüntetésére a Győr-Szol Zrt. biztonsági csoportja, a győri közterület-felügyelet és a rendőrség munkatársaiból szerveződött csoport.

Tovább

Már napi 500 forintért is parkolhatnak Győr belvárosában

Február elsejétől több változásra is számíthatnak az autósok a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett parkolóházakban és mélygarázsban.

Tovább

Fogadóóra

Juhász István (MSZP győri önkormányzati képviselő) fogadóóráját tart 2018 február 06-án 17.00 órakor a Gyirmóti Művelődési Házban...

Tovább

Figyelmeztetés az autósoknak

A győri parkolóházakban időnként tapasztalható, hogy az autósok úgy foglalnak el egy-egy beállót, hogy jelentősen megnehezítik a velük szomszédos terület használatát, vagy két helyet foglalnak el. A Győr-Szol Zrt. január 19-től, péntektől akciót indít az így megálló autósok figyelmeztetésére.

Tovább

Lakossági tájékoztató

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők (Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia) visszaköltözésének időpontja 2018. január 24.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV tájékoztatása vonatközlekedés változásról...

Tovább

Szünetel a toronylátogatás

A toronylátogatás az időjárás függvényében márciusig szünetel!

Tovább

Fenyőgyűjtő helyek

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepeket követően kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest egy révfalui helyszínnel, a Kenus utca - Vidra utca kereszteződése melletti területtel bővült, így összesen 95 fenyőgyűjtő depó van Győrben.

Tovább

Kéménysepés 2018

A Katasztrófavédelem tájékoztatója a 2018 évi sormunkával kapcsolatban...

Tovább

Díjazták az EYOF győri résztvevőit

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győri sportolóit és edzőit köszöntötte Borkai Zsolt polgármester és az önkormányzat az év utolsó közgyűlésén…

Tovább

Éjszakai járatok szilveszterkor

A győri önkormányzat a Szilveszteri Vigasságokon résztvevők be- és hazajutását ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

Tovább