image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások vasárnap

Április 2-án, vasárnap kerékpáros EYOF tesztversenyt rendeznek Győrben, amely során Európa kilenc országából érkező ifjúsági korú versenyzők mérettetik meg magukat négy kategóriában. A verseny során két futamot tartanak, az első 12:00-kor, a második 14:00-kor indul. A verseny zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe (változik a buszközlekedés is):

Tovább

Magyar Vilmos Uszoda nyitása

A Győr-Szol Zrt. az úszni szeretők megértését és türelmét megköszönve tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a műszaki hiba elhárítását követően 2017. március 24-én kinyit a Magyar Vilmos Uszoda. A létesítmény péntektől rendes nyitva tartás szerint látogatható.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Városrész Szolgálatáért díjak 2017. évi adományozására: Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy, Szentiván, Sziget és Újváros városrészekben.

Tovább

Fogadóóra

Diligens Tibor önkormányzati képviselő lakossági fogadóórát tart 2017. március 28-án 16:30-tól a Szabadhegyi Magyar-Német KétTanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium épületében.

Tovább

Menetrendi változás

2017. április 1-től (szombattól) kezdődően a regionális autóbusz-menetrend változása miatt a következő változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében is:

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. az időjárás függvényében, várhatóan 2017. március 16-án, csütörtökön és március 17-én, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található fasorok lemosó permetezését.

Tovább

Európa Kulturális Fővárosa: A győriek bevonásával készül a város 2023-ra

Győr 2017 után 2023-ban is vendégül látná Európát. Míg az idén a sport, addig 6 év múlva a kultúra lenne a bemutatkozás apropója. Várják a győriek véleményét, akik először kérdőívet tölthetnek ki a témában…

Tovább

Ünnepi felkészülés

A Győr-Szol Zrt. végzi a március 15-i ünnepségek helyszínein az előkészítő munkákat.

Tovább

Városi megemlékezés március 15-én

Koszorúzási ünnepség, a díszalegység felvonulása, családi programok és díszközgyűlés. Figyelem, forgalmi változás!

Tovább

Hamarosan kötelező ebösszeírás lesz Győrben

Utoljára 2013 őszén tartottak városunkban teljes körű ebösszeírást, amikor valamennyi gazdinak regisztráltatnia kellett kutyáját. A jogszabályoknak megfelelően 2017 tavaszán ismét ebösszeírást végeznek Győrben…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjat adományoz 2017. évben is.

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj adományozható - évente legfeljebb egy elismerésre javasolt részére

Tovább

Fogadóóra

Rózsavölgyi László. Marcalváros II. önkormányzati képviselője  következő fogadóóráját 2017. március 6-án hétfőn 16.00 órakor  tartja az Arany János Általános Iskola könyvtárában.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. április 03-án 15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Az idén is csatlakozunk a Föld Órájához!

Győr hagyományosan résztvevője az éghajlatváltozás elleni küzdelem legnagyobb civil megmozdulásának. Csatlakozzon Ön is!

Tovább

Még másfél hónapig ajánlhatja háziorvosát!

Tavaly decemberben hetedszer indult el az OTH/ÁNTSZ égisze alatt „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, amelyben keresik a tavalyi év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát határon innen és határon túl.

Tovább

EYOF Győr 2017: Úszólegenda vezeti a holland csapatot

A háromszoros olimpiai bajnok Pieter van den Hoogenband lesz a holland küldöttség csapatvezetője a júliusi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Az egykori világcsúcstartó már az áprilisi csapatvezetői értekezletre Győrbe látogat…

Tovább

Március 15: Átadták a díszpolgári és Pro Urbe Győr díjakat

A koszorúzási ünnepség után a díszalegység felvonulását láthatták az ünneplők, a díszközgyűlésen pedig átadták a díszpolgári és a Pro Urbe Győr díjakat.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Március 15.

Parkolás, piacok, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás…

Tovább

Bölcsődei Felhívás!

Kedves Kisgyermekes Szülők! Kérjük Önöket, amennyiben a 2017-2018-as nevelési évben bölcsődébe kívánják íratni gyermeküket, jelezzék szándékukat 2017. március 21 -22- 23-án, naponta 8-12 óráig a központi bölcsődék vezetőinél, előzetes igényfelmérés céljából.

Tovább

Utazás Kiállítás: Bemutatkozott Győr új városarculata

Győr belföldi díszvendégként vesz részt a budapesti Utazás Kiállításon 2017. március 2-5. között, a kulturális díszvendég Pannonhalmi Főapátsággal közös standon. A győri bemutatkozás fókuszában az EYOF és az új arculat áll…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a 11/2013. (II. 22.) Önkormányzati rendelet alapján „Győr Sportjáért” kitüntető díjakat adományoz a 2017. évben is.

Tovább

Nyitva tartás változás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda medencetere 2017. március 1-jétől kedden és csütörtökön - a szaunával megegyezően - az eddigi 19 óra helyett  21 óráig tart nyitva.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz.

Tovább