image
image
image
image
image
image
image
image

Elmarad a Győrkőc-nyitó

Az időjárási körülmények miatt a megnyitó elmarad, de a szombati és vasárnapi (2018. július 7-8.) napon ezer program várja a győrkőcöket Győrben.

Tovább

Zárva lesz a Magyar Vilmos Uszoda

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy a Győrkőc Olimpia vízilabda mérkőzéseinek lebonyolítása miatt a Magyar Vilmos Uszoda július 6-án, pénteken, illetve július 7-én, szombaton egész nap, valamint július 8-án, vasárnap délelőtt zárva tart.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. 2018. július 4-én, szerdán, július 5-én, csütörtökön és július 6-án, pénteken folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Semmelweis követőit díjazták

Kétszáz éve született a nagyhatású magyar orvos. A városi Semmelweis napi ünnepségen – rá emlékezve - adták át a „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” díjakat…

Tovább

Forgalomkorlátozás a Győrkőcfesztivál idején

2018. július 5-én (csütörtökön) 23.00 óra és július 9-én (hétfőn) 4.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „11. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. 2018. június 27-én, szerdán – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr területén két repülőgéppel, összességében több mint 1500 hektáron.

Tovább

Nyitva a Dunakapu mélygarázs

a Dunakapu mélygarázs átmeneti lezárása megszűnt, a közlekedők június 22., péntek 13 órától a szokásos rend szerint használhatják a létesítményt...

Tovább

Kezdődik az állatkerti fejlesztés kivitelezése

A Xántus János Állatkert fejlesztése elsőként jutott a Modern Városok Program győri elemei közül a kivitelezés fázisába. Szerdán a munkaterület-átadása is megtörtént.

Tovább

Győrben rendezik a robotprogramozási világdöntőt

2019-ben Magyarország, egészen pontosan Győr ad otthont a WRO robotprogramozási világdöntőnek, amely a magyar oktatástörténet legnagyobb, legrangosabb világversenye lesz…

Tovább

Megkezdődött az U18-as győri atlétikai Eb jegyértékesítése!

Július 5-8. között ismét a fiatalságé lesz a főszerep Győrben! Ezúttal a kontinens legjobb atlétái küzdenek meg egymással az érmekért és a helyezésekért.

Tovább

Felújították a Levendula utca egy szakaszát

Az útkorszerűsítéssel együtt a csapadékvíz elvezetést is megoldották, továbbá kicserélték a régi közműveket.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. június 13-án, szerdán, június 14-én, csütörtökön és június 15-én, pénteken 22 és 6 óra között végzi el Győrben a közterületeken található fák szívó, rágó kártevők elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Fogadóóra

Takács Krisztián önkormányzati képviselő június 18-án, hétfőn 16:00 és 17:00 óra között fogadóórát tart a Városháza Zechmeister II. termében.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. augusztus 14-16-ig, valamint augusztus 28-30-ig 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Tájékoztatás

2018. július 6-án, pénteken a Honvéd ligeti épületben egész napos áramszünet lesz, ezért az itt dolgozó ügyintézők ezen a napon nem lesznek elérhetők.

Tovább

Elkészült a fürdő koncepcióterve

A Modern Városok Program keretében fejlesztik a győri strandot, a tervek szerint városunkban térségi vonzerőt jelentő vízi élménypark létesül...

Tovább

Őrizzük Szent László örökségét

Az önkormányzat és a Győri Egyházmegye közös programokkal emlékezett a lovagkirályra 2018 június 27-én. A Szent László díjakat idén három személy és egy közösség kapta…

Tovább

Forgalomkorlátozás a Szent László Napok alatt

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el 2018. június 30-án 10.00 óra és 12.00 óra közötti időben

Tovább

Folytatódik a táblák, szemetesek és faverem-rácsok cseréje

Az idén újabb 800 utcanév táblát cserélnek le városszerte, a belvárosban 144 új típusú szemetes edényt helyeznek el, és 122 fa köré kerül speciális burkolat…

Tovább

Safety Tour 2018

Ezüstérmet szereztek a győriek.

Tovább

Felújítási munkák miatt lezárnak több utcát

A felületi bevonat készítéséhez teljes útlezárásra van szükség, emiatt 2018. június 20-án és 21-én lezárják a forgalom elől a Diófa utcát, az Ádám utcát, a Kiskerti utcát és a Rabkerti utcát 7 és 18 óra között.

Tovább

Szúnyoggyérítés - földön és levegőben

A Győr-Szol Zrt. 2018 június 20-án, szerdán, június 21-én, csütörtökön és június 22-én, pénteken tervezi a beavatkozást...

Tovább

Áramszünet

Az Eon tájékoztatása a következő időszak áramszüneteiről:

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy a nyári tanszünet kezdetétől, azaz 2018. június 16-tól (szombattól) kezdődően az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább