image
image
image
image
image
image
image
image

Elismerések a Magyar Kultúra Napján

A győri kultúra a nagyszerű alkotóknak, a művészeknek, a jövő generációért felelősséget vállaló lokálpatriótáknak köszönhetően pezsgő és magas színvonalú – hangzott el a magyar kultúra napi városi ünnepségen, kedden a Richter teremben.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2019. február 15, 25 - március 1-ig, 08.00-15.00 óráig, valamint február 18-21. 08:00-20:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya január 7-én, az esti óráktól folytatta a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A síkos útfelületek kialakulását „alásózással” előzték meg. A munka folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Jégre menni tilos!

Nagyobb hidegben, jegesedés esetén a Győrben található városi tavakra, folyószakaszokra is vonatkozik a csúszkálás, a korcsolyázás tiltása, ezt a téli sportot a műjégpályán lehet űzni.

Tovább

Síkosságmentesítési ügyelet elrendelése

A Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatósága a várhatóan téliesre forduló időjárás miatt elrendelte a síkosság mentesítésben és a hó eltakarításban résztvevő munkatársak telephelyi ügyeletét. Szükség esetén a cég megkezdi a síkosság mentesítést és a hó eltakarítást.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

Karbantartási munkák miatt módosul a közlekedés - MÁV információ

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Karácsony és Újév

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás.

Tovább

Éjszakai járatok Szilveszterkor

Az önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti az újévi tűzijátékra érkezők be- és hazajutását.  Az ünnepi menetrend az év végén…

Tovább

Laptopokat kaptak a tehetséges fiatalok

Húsz szociálisan rászoruló, jó tanuló, tehetséges fiatal diák tanulmányait támogatja az önkormányzat a Delta Informatikai Zrt-vel együttműködve.

Tovább

Kéményseprés januárban

A terv szerint Győrben a kéményseprőipari sormunkát január 8-június 30. között végzik...

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya december 14-én, az esti órákban megkezdte, majd december 15-én kora reggel folytatta a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A munka jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Elkészült az Árpád Parkolóház

Már az adventi időszakban nagy segítség, hogy megnyílt az Árpád út 44. szám alatti, kétszáz férőhelyes parkolóház, amely a Belváros parkolási nehézségeit enyhíti.

Tovább

Új játszóeszközök több városrészben

Új sporteszközöket és játékokat helyeztek ki, a fejlesztés hat játszóteret érint…

Tovább

Új gépek szolgálatban

Két új, Wisconsin típusú kisgéppel gyarapodott a Győr-Szol Zrt. járműflottája, amelyeket a januári havazásban már élesben is kipróbált a szolgáltató.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása: Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Hulladékszállítási elmaradás pótlása

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a hétvégi havazás miatt január 5-én, szombaton egyes települések dombos részein a hulladékgyűjtő járatok a havazás miatt helyenként nem tudtak végigmenni a járatútvonalon.

Tovább

Síkosságmentesítés – 2019. január 5.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya január 4-én 18 órakor, a havazás kezdetével egy időpontban megkezdte a síkosságmentesítési és hó eltakarítási munkálatokat.

Tovább

Fenyőgyűjtés

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest az igényeknek megfelelően nyolc új helyszínnel bővült, így összesen 102 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.

Tovább

Változik a Magyar Vilmos uszoda nyitva tartása

A Győr-Szol Zrt. a hatékonyabb üzemeltetés érdekében, a használati szokások figyelembe vételével 2019. január 2-ától egységesíti a Magyar Vilmos uszodában a medencetér és a szauna nyitva tartását.

Tovább

Nemzetiségekért díjat kaptak

Az év utolsó közgyűlésén adta át Borkai Zsolt polgármester a Győr Megyei Jogú Város „Nemzetiségekért” díjakat.

Tovább

Ismét karácsonyi menü három családnak

Tavaly indult a jótékony kezdeményezés, amelynek lényege, hogy komplett karácsonyi menüt kap három győri család. Az idén is győri vendéglátó ipari cégek gondoskodtak a főfogásról, míg a polgármesternek és két alpolgármester felesége a süteményeket készítette el…

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. december 21-én (pénteken) reggel 8.00 órától kezdődően a 7, 9, 9A, 15, 17, 17B, 19, 19A, 20Y jelzésű helyi autóbuszjáratok „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” elnevezésű megállóhelye:

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2019. január 22-24-ig, valamint 2019. január 28 - február 1-ig 08.00-15.00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Veszprém lesz Európa Kulturális Fővárosa, de Győr így is nyertes

Megszületett a döntés, a nemzetközi zsűri Veszprémet javasolja Európa Kulturális Fővárosának 2023-ra, de városunk is sokat profitálhat az elmúlt időszak eredményeiből…

Tovább

Síkosságmentesítés

A reggeli lefagyások megelőzése érdekében a Győr-Szol Zrt. koordinálásában 2018. december 13-án, éjjel 3 órától kezdődően megtörtént Győrben a hidak és a felüljárók, valamint szükség szerint a belvárosi járdák és parki utak síkosságmentesítése. A munkában két gép vett részt.

Tovább