image
image
image
image
image
image
image
image

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. május 10-én, csütörtökön 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Aranyérem Győrnek

A Győrben rendezett sportlövő Európa Bajnokság aranyérmét vehette át Borkai Zsolt polgármester, aki úgy fogalmazott, ez az érem a győrieket illeti…

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Virágos Városunk Győr 2018

Indul a környezetszépítő verseny, a lakosság pedig ingyenesen igényelhet egynyári virágokat!

Tovább

Lezárás a majális miatt

2018. április 29-én (vasárnap) üzemkezdettől 2018. május 1-jén (kedden) üzemzárásig a „Családi nap és Majális Kiskúton” elnevezésű rendezvény miatti útlezárások következtében a 8, 8B jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőúton közlekednek...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Hétfőn kezdődik a központi szúnyoggyérítés

Idén a tavalyinál másfél hónappal korábban, április 23-án kezdődik az országos szúnyoggyérítési program. A vérszívók ellen a tenyészőhelyeken lépnek fel egy környezetbarát, úgynevezett biológiai eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten április 22-én, vasárnap 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Vivicittá futás ideje alatt

A 2018. április 22-én megrendezésre kerülő Telekom Vivicittá Városvédő Futás sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Április 21. Szombati munkanap.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. április 20-án reggel 8.00 órától kezdődően az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a Zechmeister utcába, a Klastrom Szálló oldalához.

Tovább

Változik a hivatali munkarend

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala értesíti ügyfeleit, hogy a május 1. körüli munkanap áthelyezések miatt a hivatal munkarendje az alábbiak szerint változik:

Tovább

Szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik – 2018. április 13-án, pénteken a kora esti órákban a Győr-Szol Zrt. megbízásából légi kémiai gyérítést végeznek Győr kritikusnak számító részein

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. május 8-9-10-11., valamint május 29. 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Május 1.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Vasúti vegyszeres gyomirtás

A Máv Zrt közleménye...

Tovább

Az élet menete: Vagonkiállítás nyílt a pályaudvaron

Győrbe érkezett az Élet Menete Alapítvány Holokauszt vándorkiállítása, amely tulajdonképpen egy speciálisan berendezett marhavagon. Az áldozatoknak emléket állító, a győri vonatkozásokat is bemutató utazó múzeumot vasárnapig tekinthetjük meg…

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. május 08-án ( kedd)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Forgalmi változás

Útépítési munkálatok miatt 2018. április 23-án (hétfőn) reggel 8.00 órától 2018. április 27-én (pénteken) üzemzárásig a 83-as főúton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok mindkét irányban, valamint a 21, 21B jelzésű helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a 83-as főút – Malom út – Aba Sámuel utca – Királyszék út – 83-as főút terelőúton közlekednek...

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Kutyajátszótér kicsiknek és nagyoknak

Különleges kutyafuttató épült a Mónus Illés és a Nádor utca kereszteződésénél lévő zöld területen, ahol a megszokott berendezések mellett öt készségfejlesztő játékot is elhelyeztek, amelyek a kis, közepes és nagyobb testű kutyák számára is a mozgás lehetőségét kínálják…

Tovább

Felhívás a győrieknek

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 31. §-a előírja, hogy ötévenként minden települési önkormányzatnak, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását szolgáló, helyi esélyegyenlőségi programot (HEP) kell készítenie.

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2018. április 26-án (csütörtök) 16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Mozgáskorlátozott játszótér nyílt a Barátság Parkban

A mozgáskorlátozott gyerekek eddig csak vágyakoztak, hogy ők is játszóterezhessenek, ma már együtt szórakozhatnak egészséges társaikkal a Barátság Parkban…

Tovább