image
image
image
image
image
image
image
image

Megújult a növényvilág a Szent István úton

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezése okán idén a szokásosnál is nagyobb figyelmet kap Győrben a közterületek szépítése.

Tovább

Indul a Légy ott!

Hamarosan megkezdődnek a Győriek Egészségségéért Közhasznú Egyesület EFOP pályázati támogatásból megvalósuló” Légy ott! Önkéntesség és közösségi élmény a találkozások városában, Győrben” projektjének első programjai.

Tovább

Lakossági tájékoztató

Megfelelő ütemben halad a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben - változnak a rendelési helyszínek!

Tovább

Éjszakai járatok az EKF Napon és a Nyárnyitón

Az Európa Kulturális Fővárosa Nap és a Nyárnyitó koncert idején is ingyenes éjszakai járatokkal segíti az önkormányzat résztvevők könnyebb hazajutását. A program:

Tovább

Átadták a Kitaibel-díjat

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából pénteken adták át a győri városházán a Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérmet.

Tovább

Ismét győri siker a Safety Touron

A Győri Kovács Margit Iskola csapata már 12. éve szerepel azon a versenyen, melyet a Burgenlandi Polgári Védelmi Szövetség rendezett, s nemcsak városunkat, megyénket, hanem tíz esetben hazánkat is képviselte.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Parkolás, hulladékszállítás, ügyfélszolgálat, piacok, sportlétesítmények, temetők nyitva tartása...

Tovább

Győr oktatásügyéért és sportjáért dolgoznak

A pedagógusnap alkalmából rendezett városi ünnepség keretében adták át a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat…

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. az időjárás függvényében tervezetten június 1-jén, csütörtökön és június 2-án, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található  vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Négy Gyémánt-díj Győrnek

Két éve négy, tavaly öt, az idén pedig ismét négy gyémánt díjat nyert városunk, amivel továbbra is az Országos Városmarketing Díj Gyémánt ranglista első helyezettje…

Tovább

Szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. 2017. május 30-án, kedden, május 31-én, szerdán és június 1-én, csütörtökön – amennyiben nem szól közbe az időjárás – légi kémiai szúnyoggyérítést végez Győr területén az alkonyati órákban, összességében közel ötezer hektáron.

Tovább

Nyárnyitó koncert

Retro slágerek a 90-es évek sztárjaival...

Tovább

Megérkezett Győrbe az EYOF lángja!

A Római ceremóniát követően, szerdán délután érkezett a rendező városba a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja. A Lángfogadó ünnepséget The Biebers koncert zárta.

Tovább

Megújult a Türr István úti Bölcsőde

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból elnyert támogatás segítségével fejlesztette a Türr István utcai Bölcsődét.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. a hét következő napjaiban is folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Idősbarát Régió

A projekt kiemelt célja, hogy olyan intézkedéseket és módszertanokat dolgozzanak ki a megvalósításban részt vevő szervezetek, melynek segítségével a két ország szomszédos régióiban lakó idősek és hozzátartozóik magas színvonalú életkörülmények között, a lehető legtovább önállóan a megszokott környezetükben maradhassanak.

Tovább

Hazai és világsztárok a győri EYOF nyitóünnepségén

A nemzetközi sztár-dj Steve Aoki lesz, de fellép többek között a Kerekes Band és a The Biebers is. A műsort Ördög Nóra és Szujó Zoltán vezeti majd, s a látványos show-ba egy különleges karkötővel kapcsolódik majd be a közönség. A sajtótájékoztatón bemutatták a médiapartnereket és két újabb szponzort is…

Tovább

Összetartozásunkat ünnepeltük

Bár a trianoni döntés mindig fájó lesz a magyar nemzet számára, ma már határoktól függetlenül érezhetjük, hogy összetartozunk. – erről szólt az Összetartozás Napja Győrben is…

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. június 2-án, péntek is folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Szombaton vége a buszterelésnek

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az útépítési munkálatok befejeződése miatt 2017. június 3-án (szombaton) üzemkezdettől a 2B, 10, 11, 11A jelzésű autóbuszjáratok elterelése véget ér.

Tovább

Szövetség utca - járható az új nyomvonal

Elkészült a Szövetség utca kikötése a 14-es számú főútra, vagyis már járható az új nyomvonal.

Tovább

Már csak két hét és lejár az Ebösszeírás határideje!

Még két hét van hátra a Győrben az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírása alapján az április 10. és június 15. között folyó ebösszeírás idejéből.

Tovább

Légy ott! - az önkéntesség jegyében

A Légy ott! projekt elsődleges célcsoportjai a 14-35 éves fiatalok, valamint a 60 éven felüli személyek. Több program is indul a városban, amelyek során önkéntesként segíthetünk...

Tovább

Megkezdődik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. az idei szezonban első alkalommal végez földi melegködös szúnyoggyérítést – amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik –  2017. május 26-án, pénteken az alkonyati órákban. Amennyiben az időjárás akkor nem teszi lehetővé a munkát, a gyérítést május 27-én, szombaton végzik el.

Tovább

Retro sztárok élőben a győri nyárnyitón!

Zoltán Erika, a V-Tech, Dj Dominique, Patkó Béla, azaz Kiki (Első Emelet), Betty Love, a Happy Gang, Sub Bass Monster, Csordás Tibi (Fiesta), a Splash és a Hip Hop Boyz is fellép az ingyenes győri nyárindító nagykoncerten…

Tovább