image
image
image
image
image
image
image
image

Díjhátralékok beszedése

Az NHKV Zrt. által biztosított adatbázis alapján az ingatlanhasználót személyesen felkereső díjbeszedő fog kísérletet tenni az esetleges díjhátralékok beszedése érdekében.

Tovább

Folyamatos síkosságmenetesítés

A Győr-Szol Zrt. a hét elején érkezett hóesés kezdete óta folyamatosan végzi a kezelésében lévő utak és közterületek síkosságmentesítését.

Tovább

Lezárás elhalasztva! (Aszfaltozás miatt lezárják a Szauter úti körforgalmat)

A télire fordult  időjárási viszonyok miatt a Szauter út útépítési munkáinak végzéséhez meghirdetett útlezárások, terelések elmaradnak. Az autóbuszok holnaptól, azaz 2018. február 21-től hajnaltól az eredeti menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Ajánlóívek átvétele

2018. február 19. napján Győr Megyei Jogú Város Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Irodájától a következő jelölőszervezetek nevében vettek át ajánlóíveket

Tovább

Továbbjutott Győr az Európa Kulturális Főváros pályázaton!

Rendhagyó és sikeres prezentáció után továbbjutott Győr a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címért folytatott versenyben. A Magyar Nemzeti Múzeumban rendezett sajtótájékoztatón csütörtökön délben jelentették be: a hét pályázó magyar város közül Győr, Debrecen és Veszprém készülhet a második fordulóra.

Tovább

Győr a legkeresettebb városok között

2017-ben 418.163 vendégéjszakát töltöttek Győr kereskedelmi szálláshelyein a turisták. A város vendégéjszaka száma először lépte át a 400 ezres álomhatárt. Az adat azt is jelenti, hogy a város vendégforgalma 2016-hoz képest több mint 13 százalékkal emelkedett, és bekerült Magyarország tíz legkeresettebb városa közé…

Tovább

Lezárják a Bem tér nyugati oldalát

Tovább folytatódik Győr-Nádorvárosban a Bem tér környezetének felújítása, korszerűsítése az Útkezelő Szervezet koordinálásában, ezért ott forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya 2018. február 7-én, a kora reggeli órákban –  már a 6 óra 30 perc körül kezdődött havazás előtt – megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A munka jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Meghívó

a Nyugdíjas Szövetkezeti Szakmai Napok győri állomására. 2018. február 8. (csütörtök) 10:00 – 13:00:

Tovább

Győr fájdalommal búcsúzik Palotai Karcsi bácsitól

„Mély megrendüléssel értesültem róla, hogy Palotai Karcsi bácsi a mai napon örök nyugalomra tért. Egy fantasztikus embert veszítettünk el, aki családapaként, olimpiai bajnok sportolóként, játékvezetőként és igazán szerethető, kedves emberként is nagyon fog hiányozni nemcsak Győrnek, hanem egész Magyarországnak.

Tovább

A Modern Városok Program jelenlegi állásáról

Több mint 130 milliárd forintos fejlesztést jelent Győrnek a Modern Városok program, amelyben közlekedésfejlesztési, turisztikai, kulturális, egészségügyi és felsőoktatási beruházások is szerepelnek. De nézzük, hogyan is állnak most a győri projektek…

Tovább

A jövőért ültették Győrszentivánon is!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Forgalmi változás

2018. január 28-án (vasárnap) 9.00 és 16.00 óra között lezárásra kerül a Tihanyi Árpád útnak az Attila utca – Mester utca közötti szakasza, ezért a 11 és 19A jelzésű helyi, valamint az érintett helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Tovább

Gyümölcsös ültetvények összeírása

A Központi Statisztikai Hivatal a címjegyzékén szereplő gazdaságok számára kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, melynek terepmunkái 2018. március 1-je és április 16-a között zajlanak.

Tovább

Pénteken zárják a csomópontot

A kivitelezésben közreműködők egyeztetése alapján a 82. sz. főút Szauter utca – Szent Imre út csomópontjának átépítése és a Szauter u. 2x2 forgalmi sávra történő átépítésének aszfaltozási munkáinak elvégzése miatt a csomópont leázására 2018. február 23-án kerül sor. A gyalogosok számára a járdák használhatóak lesznek.

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya 2018. február 20-án, éjfél és éjjel egy óra között megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A síkos útfelületek kialakulását „alásózással” előzték meg. A munka folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy útépítési munkálatok miatt 2018. február 20-án (kedden) üzemkezdettől várhatóan 2018. február 24-én (szombaton) üzemzárásig az 5, 5B, 5R, 14B, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi, valamint a 82-es és 83-as főúton közlekedő helyközi autóbuszjáratok az alábi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Síkosságmentesítés – 2018. 02. 13.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a meteorológiai előrejelzésekben prognosztizált várható havazás miatt február 12-én éjszaka alásózta a teljes városi úthálózatot.

Tovább

Szerverkarbantartás

Szerverkarbantartás miatt 2018. február 13., kedd 16:00 óra és február 14., szerda 8:00 óra között az oldal működésében rövid kimaradások előfordulhatnak.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. február 8-án (csütörtökön) reggel 8.00 órától kezdődően, várhatóan 4-6 hétig felújítási, átépítési munkálatok miatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Virágpiac 3–5. sz. épület előtti útszakaszra, a piactérhez.

Tovább

Automatizált illemhely a Bisinger-sétányon

Automatizált közterületi nyilvános illemhelyet telepített Győrben a Bisinger-sétányra a Győr-Szol Zrt...

Tovább

A város 2018-as költségvetéséről

A főösszeg 53,5 milliárd forint lesz, fejlesztésekre mintegy 20 milliárd forintot szánnak a következő időszakban. Győr 2018-as költségvetését a februári közgyűlés tárgyalja, a fő számokról Borkai Zsolt polgármester adott áttekintést.

Tovább

Buszváltozás

Csatornajavítási munkálatok miatt 2018. február 5-én (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2018. április 20-án (pénteken) üzemzárásig a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek,

Tovább

Mozgalmas év volt 2017. a hulladékkommandó számára

Jelentős erőfeszítéseket tett az elmúlt évben a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékén, illetve a közterületeken szemetelő szabálysértők tettenérésére és megbüntetésére a Győr-Szol Zrt. biztonsági csoportja, a győri közterület-felügyelet és a rendőrség munkatársaiból szerveződött csoport.

Tovább

Már napi 500 forintért is parkolhatnak Győr belvárosában

Február elsejétől több változásra is számíthatnak az autósok a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett parkolóházakban és mélygarázsban.

Tovább