image
image
image
image
image
image
image
image

Felújítási munkák miatt lezárnak több utcát

A felületi bevonat készítéséhez teljes útlezárásra van szükség, emiatt 2018. június 20-án és 21-én lezárják a forgalom elől a Diófa utcát, az Ádám utcát, a Kiskerti utcát és a Rabkerti utcát 7 és 18 óra között.

Tovább

Szúnyoggyérítés - földön és levegőben

A Győr-Szol Zrt. 2018 június 20-án, szerdán, június 21-én, csütörtökön és június 22-én, pénteken tervezi a beavatkozást...

Tovább

Áramszünet

Az Eon tájékoztatása a következő időszak áramszüneteiről:

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy a nyári tanszünet kezdetétől, azaz 2018. június 16-tól (szombattól) kezdődően az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

Tovább

Fürdőbérletek az önkormányzat támogatásaként

Az önkormányzat az idén is ingyenes fürdőbérletekkel támogatta az időseket, mozgáskorlátozottakat és nagycsaládosokat tömörítő szervezeteket…

Tovább

Forgalmi változások

er

Nádorvárosban két utca felújítása zajlik, mindegyik helyszínen forgalomkorlátozás van érvényben.

Tovább

Opera-ajándék Győrnek CD-n és élőben

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója hozta el Győrbe a több mint félszáz CD-ből álló gyűjteményt, szeptemberben pedig élőben is fellépnek az operaház művészei városunkban…

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV-START Zrt. 2018. június 09-től 2018. június 10-ig Győr – Öttevény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, illetve 2018. június 18-tól 2018. augusztus 31-ig Veszprém – Ajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Átadták a környezetvédelmi díjat

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából kedden adták át a győri városházán a Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérmet.

Tovább

Szabadstrandok nyitása

2018. június 1-jén kinyitott az Aranypart II. szabadstrand, június 4-étől az Aranypart I. szabadstrand is használható.

Tovább

Győri elismerések a Pedagógusnapon

A város ünnepségén átadták a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat is…

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint   a Szombathely – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2018. június 2-től (szombat) 2018. június 16-ig (szombat) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Győrben rendezik a robotprogramozási világdöntőt

2019-ben Magyarország, egészen pontosan Győr ad otthont a WRO robotprogramozási világdöntőnek, amely a magyar oktatástörténet legnagyobb, legrangosabb világversenye lesz…

Tovább

Megkezdődött az U18-as győri atlétikai Eb jegyértékesítése!

Július 5-8. között ismét a fiatalságé lesz a főszerep Győrben! Ezúttal a kontinens legjobb atlétái küzdenek meg egymással az érmekért és a helyezésekért.

Tovább

Felújították a Levendula utca egy szakaszát

Az útkorszerűsítéssel együtt a csapadékvíz elvezetést is megoldották, továbbá kicserélték a régi közműveket.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. június 13-án, szerdán, június 14-én, csütörtökön és június 15-én, pénteken 22 és 6 óra között végzi el Győrben a közterületeken található fák szívó, rágó kártevők elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Fogadóóra

Takács Krisztián önkormányzati képviselő június 18-án, hétfőn 16:00 és 17:00 óra között fogadóórát tart a Városháza Zechmeister II. termében.

Tovább

Éjszakai járatok a nyárnyitó hétvégén

Az idén június 15-én, pénteken és június 16-án, szombaton is ingyenes szabadtéri koncerten szórakozhatunk. A hazajutást az önkormányzat mindkét napon ingyenes éjszakai buszjáratokkal segíti. Útlezárásra kell számítani a koncertek idején.

Tovább

Megújult a Győri Gyermektábor

A Győrújbaráton működő tábor felújítása hét esztendeje kezdődött, és az idei szezonra a főépület rekonstrukciójával be is fejeződött. A hét év alatt teljesen megújult a győri gyerekek kedvenc táborhelye…

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös eljárással.

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2018. június 8-án, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

A Nemzeti Összetartozás Napját ünnepeltük

Nemzeti összetartozásunkat ünnepeltük a győri országzászló emlékműnél. A szónok azokra a kötelékekre hívta fel a figyelmet, amelyek újra egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatokat magyar és magyar között.

Tovább

Hínárvágás

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában a napokban zajlik az Adyvárosi I-es számú tavon a hínár vágása.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. 2018. június 1-jén folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös eljárással.

Tovább