image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások vasárnap

Április 2-án, vasárnap kerékpáros EYOF tesztversenyt rendeznek Győrben, amely során Európa kilenc országából érkező ifjúsági korú versenyzők mérettetik meg magukat négy kategóriában. A verseny során két futamot tartanak, az első 12:00-kor, a második 14:00-kor indul. A verseny zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe (változik a buszközlekedés is):

Tovább

Magyar Vilmos Uszoda nyitása

A Győr-Szol Zrt. az úszni szeretők megértését és türelmét megköszönve tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a műszaki hiba elhárítását követően 2017. március 24-én kinyit a Magyar Vilmos Uszoda. A létesítmény péntektől rendes nyitva tartás szerint látogatható.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Városrész Szolgálatáért díjak 2017. évi adományozására: Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy, Szentiván, Sziget és Újváros városrészekben.

Tovább

Fogadóóra

Diligens Tibor önkormányzati képviselő lakossági fogadóórát tart 2017. március 28-án 16:30-tól a Szabadhegyi Magyar-Német KétTanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium épületében.

Tovább

Menetrendi változás

2017. április 1-től (szombattól) kezdődően a regionális autóbusz-menetrend változása miatt a következő változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében is:

Tovább

Növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. az időjárás függvényében, várhatóan 2017. március 16-án, csütörtökön és március 17-én, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található fasorok lemosó permetezését.

Tovább

Európa Kulturális Fővárosa: A győriek bevonásával készül a város 2023-ra

Győr 2017 után 2023-ban is vendégül látná Európát. Míg az idén a sport, addig 6 év múlva a kultúra lenne a bemutatkozás apropója. Várják a győriek véleményét, akik először kérdőívet tölthetnek ki a témában…

Tovább

Ünnepi felkészülés

A Győr-Szol Zrt. végzi a március 15-i ünnepségek helyszínein az előkészítő munkákat.

Tovább

Városi megemlékezés március 15-én

Koszorúzási ünnepség, a díszalegység felvonulása, családi programok és díszközgyűlés. Figyelem, forgalmi változás!

Tovább

Utazás Kiállítás: Bemutatkozott Győr új városarculata

Győr belföldi díszvendégként vesz részt a budapesti Utazás Kiállításon 2017. március 2-5. között, a kulturális díszvendég Pannonhalmi Főapátsággal közös standon. A győri bemutatkozás fókuszában az EYOF és az új arculat áll…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a 11/2013. (II. 22.) Önkormányzati rendelet alapján „Győr Sportjáért” kitüntető díjakat adományoz a 2017. évben is.

Tovább

Nyitva tartás változás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a sportbarátokat, hogy a Magyar Vilmos Uszoda medencetere 2017. március 1-jétől kedden és csütörtökön - a szaunával megegyezően - az eddigi 19 óra helyett  21 óráig tart nyitva.

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Város Egészségügyéért” és „Győr Város Szociálpolitikájáért” kitüntető díjakat adományoz.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2017. április 03-án 15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Az idén is csatlakozunk a Föld Órájához!

Győr hagyományosan résztvevője az éghajlatváltozás elleni küzdelem legnagyobb civil megmozdulásának. Csatlakozzon Ön is!

Tovább

Még másfél hónapig ajánlhatja háziorvosát!

Tavaly decemberben hetedszer indult el az OTH/ÁNTSZ égisze alatt „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, amelyben keresik a tavalyi év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát határon innen és határon túl.

Tovább

EYOF Győr 2017: Úszólegenda vezeti a holland csapatot

A háromszoros olimpiai bajnok Pieter van den Hoogenband lesz a holland küldöttség csapatvezetője a júliusi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Az egykori világcsúcstartó már az áprilisi csapatvezetői értekezletre Győrbe látogat…

Tovább

Március 15: Átadták a díszpolgári és Pro Urbe Győr díjakat

A koszorúzási ünnepség után a díszalegység felvonulását láthatták az ünneplők, a díszközgyűlésen pedig átadták a díszpolgári és a Pro Urbe Győr díjakat.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Március 15.

Parkolás, piacok, temetők, sportingatlanok, hulladékszállítás…

Tovább

Bölcsődei Felhívás!

Kedves Kisgyermekes Szülők! Kérjük Önöket, amennyiben a 2017-2018-as nevelési évben bölcsődébe kívánják íratni gyermeküket, jelezzék szándékukat 2017. március 21 -22- 23-án, naponta 8-12 óráig a központi bölcsődék vezetőinél, előzetes igényfelmérés céljából.

Tovább

TÁJÉKOZTATÓ, FIGYELEM FELHÍVÁS

Az önkormányzati adóhatóság kéri a Tisztelt Adózókat és Könyvelőiket, hogy a hibás iparűzési adóbevallások elkerülése érdekében használják Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Gazdálkodási Főosztály Adóügyi Osztálya által biztosított, ellenőrzött, elektronikus helyi iparűzési adóbevallási nyomtatványait...

Tovább

Hamarosan kötelező ebösszeírás lesz Győrben

Utoljára 2013 őszén tartottak városunkban teljes körű ebösszeírást, amikor valamennyi gazdinak regisztráltatnia kellett kutyáját. A jogszabályoknak megfelelően 2017 tavaszán ismét ebösszeírást végeznek Győrben…

Tovább

Javaslattételi felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjat adományoz 2017. évben is.

Tovább

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj adományozható - évente legfeljebb egy elismerésre javasolt részére

Tovább