image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább

Kutyajátszótér kicsiknek és nagyoknak

Különleges kutyafuttató épült a Mónus Illés és a Nádor utca kereszteződésénél lévő zöld területen, ahol a megszokott berendezések mellett öt készségfejlesztő játékot is elhelyeztek, amelyek a kis, közepes és nagyobb testű kutyák számára is a mozgás lehetőségét kínálják…

Tovább

Felhívás a győrieknek

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 31. §-a előírja, hogy ötévenként minden települési önkormányzatnak, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását szolgáló, helyi esélyegyenlőségi programot (HEP) kell készítenie.

Tovább

Fogadóóra

Takács Tímea önkormányzati képviselő 2018. április 26-án (csütörtök) 16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Mozgáskorlátozott játszótér nyílt a Barátság Parkban

A mozgáskorlátozott gyerekek eddig csak vágyakoztak, hogy ők is játszóterezhessenek, ma már együtt szórakozhatnak egészséges társaikkal a Barátság Parkban…

Tovább

Elkezdődött a fűnyírás

A Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatóságának koordinálásában elkezdődött a városban a közterületi fűnyírás.

Tovább

Álhír terjed!

A Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében interneten fellelhető 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakás felújítási támogatás álhír!

Tovább

Gyalogló Klubok időseknek

Gyalogolni mindenütt lehet és akár egyedül is, de társaságban kellemesebb, biztonságosabb.  A gyaloglás jó hangulatot, társas kapcsolatokat és erőnlétet  biztosít! Gyalogoljon velünk!

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt tájékoztatása szerint  2018. április 11-től 2018. április 20-ig Bakonyszentlászló - Veszprém állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Győr - Veszprém vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Tovább

Újabb támogató okiratok a Modern Városok Programban

A vízi élménypark, az új sporthotel és a belvárosi közlekedés átalakítása előkészítésének támogatói okiratára már pecsét került, és a napokban a kórház melletti parkolólemez megkezdéséhez szükséges dokumentum is megérkezik városunkba…

Tovább

Megkezdte működését a demensellátó központ

Nem csak a demenciával élő időseknek, de családjaiknak is komoly segítséget jelentenek a kibővített centrum szolgáltatásai. A nappali ellátásban részt vevőket a szállításukkal, a hozzátartozókat pedig tanácsadással segítik…

Tovább

Kerékpártúra a távhővezeték mentén!

Újdonsággal készül a Győr-Szol Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjára. Kerékpártúrát szervez a távhővezeték mentén, melynek kiindulási pontja Marcalváros II.-n, a Mécs László utca 18. szám alatt található hőközpont.

Tovább

Indul a zártkerti hulladékszállítás

Április elsejétől ismét megkezdődik az ideiglenesen használt győri üdülők és zártkertek hulladékának elszállítása.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Vivicittá futás ideje alatt

A 2018. április 22-én megrendezésre kerülő Telekom Vivicittá Városvédő Futás sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Április 21. Szombati munkanap.

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás...

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. április 20-án reggel 8.00 órától kezdődően az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a Zechmeister utcába, a Klastrom Szálló oldalához.

Tovább

Változik a hivatali munkarend

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala értesíti ügyfeleit, hogy a május 1. körüli munkanap áthelyezések miatt a hivatal munkarendje az alábbiak szerint változik:

Tovább

Szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik – 2018. április 13-án, pénteken a kora esti órákban a Győr-Szol Zrt. megbízásából légi kémiai gyérítést végeznek Győr kritikusnak számító részein

Tovább

Megemlékezés az Örmény Genocídium 103. évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2018. április 20-án tartja meg a Genocídium 103. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepség programját.

Tovább

Újabb parkolóhelyek a Körkemence utcában

Az idén indul a parkolólemez építése a Kuopio parkban, de a nagyberuházás előtt is több helyütt készülnek el kisebb földfelszíni fejlesztések. Ezúttal a Körkemence utcában bővült a megállási lehetőség.

Tovább

Választás 2018: A részvétel

Napközbeni adatok, részvételi jelentések:

Tovább

Közlekedik a család

2018. május 12-én 09:00-15:00 óra között rendezi meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság -Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt...

Tovább

Módosított ügyfélfogadási idő

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy közös, Orgona utcai ügyfélszolgálati irodájuk 2018. április 8-án, vasárnap szavazóhelyiségként működik.

Tovább

Változtak a kerti hulladékégetés szabályai

Áprilisban továbbra is büntetlenül égethetjük a kertben keletkezett hulladékot Győrben, az önkormányzati rendelet azonban több változást is tartalmaz a korábbiakhoz képest – hívta fel a figyelmet dr. Horváth Tamás, a polgármesteri hivatal igazgatási osztályának vezetője a Győrplusz újság hasábjain:.

Tovább

Nyílt nap a távhőszolgáltatónál

Idén is csatlakozik a Győr-Szol Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjához, melyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendeznek. A távhőszolgáltatók ezen a napon közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást a lakossággal.

Tovább