image
image
image
image
image
image
image
image

Továbbjutott Győr az Európa Kulturális Főváros pályázaton!

Rendhagyó és sikeres prezentáció után továbbjutott Győr a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címért folytatott versenyben. A Magyar Nemzeti Múzeumban rendezett sajtótájékoztatón csütörtökön délben jelentették be: a hét pályázó magyar város közül Győr, Debrecen és Veszprém készülhet a második fordulóra.

Tovább

Győr a legkeresettebb városok között

2017-ben 418.163 vendégéjszakát töltöttek Győr kereskedelmi szálláshelyein a turisták. A város vendégéjszaka száma először lépte át a 400 ezres álomhatárt. Az adat azt is jelenti, hogy a város vendégforgalma 2016-hoz képest több mint 13 százalékkal emelkedett, és bekerült Magyarország tíz legkeresettebb városa közé…

Tovább

Lezárják a Bem tér nyugati oldalát

Tovább folytatódik Győr-Nádorvárosban a Bem tér környezetének felújítása, korszerűsítése az Útkezelő Szervezet koordinálásában, ezért ott forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya 2018. február 7-én, a kora reggeli órákban –  már a 6 óra 30 perc körül kezdődött havazás előtt – megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A munka jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Meghívó

a Nyugdíjas Szövetkezeti Szakmai Napok győri állomására. 2018. február 8. (csütörtök) 10:00 – 13:00:

Tovább

Győr fájdalommal búcsúzik Palotai Karcsi bácsitól

„Mély megrendüléssel értesültem róla, hogy Palotai Karcsi bácsi a mai napon örök nyugalomra tért. Egy fantasztikus embert veszítettünk el, aki családapaként, olimpiai bajnok sportolóként, játékvezetőként és igazán szerethető, kedves emberként is nagyon fog hiányozni nemcsak Győrnek, hanem egész Magyarországnak.

Tovább

A Modern Városok Program jelenlegi állásáról

Több mint 130 milliárd forintos fejlesztést jelent Győrnek a Modern Városok program, amelyben közlekedésfejlesztési, turisztikai, kulturális, egészségügyi és felsőoktatási beruházások is szerepelnek. De nézzük, hogyan is állnak most a győri projektek…

Tovább

A jövőért ültették Győrszentivánon is!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Forgalmi változás

2018. január 28-án (vasárnap) 9.00 és 16.00 óra között lezárásra kerül a Tihanyi Árpád útnak az Attila utca – Mester utca közötti szakasza, ezért a 11 és 19A jelzésű helyi, valamint az érintett helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Tovább

Gallyazás Gyirmóton

gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelmi okokból történik, így munkálatokat 2018. február 05.-től megkezdik.

Tovább

A jövőért ültetjük!

Győr Város Önkormányzatának támogatásával közel 800 darab facsemetét és több mint 1000 darab cserjét ültetett el a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. január 23-án ( kedd)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Orbán Viktorral tárgyalt az Audi és a város vezetése

A miniszterelnök az Audi vezetőivel és Győr polgármesterével egyeztetett 2017. január 15-én a Parlamentben...

Tovább

Síkosságmentesítés – 2018. 02. 13.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a meteorológiai előrejelzésekben prognosztizált várható havazás miatt február 12-én éjszaka alásózta a teljes városi úthálózatot.

Tovább

Szerverkarbantartás

Szerverkarbantartás miatt 2018. február 13., kedd 16:00 óra és február 14., szerda 8:00 óra között az oldal működésében rövid kimaradások előfordulhatnak.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. február 8-án (csütörtökön) reggel 8.00 órától kezdődően, várhatóan 4-6 hétig felújítási, átépítési munkálatok miatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű autóbuszjáratok „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” elnevezésű megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a Virágpiac 3–5. sz. épület előtti útszakaszra, a piactérhez.

Tovább

Automatizált illemhely a Bisinger-sétányon

Automatizált közterületi nyilvános illemhelyet telepített Győrben a Bisinger-sétányra a Győr-Szol Zrt...

Tovább

A város 2018-as költségvetéséről

A főösszeg 53,5 milliárd forint lesz, fejlesztésekre mintegy 20 milliárd forintot szánnak a következő időszakban. Győr 2018-as költségvetését a februári közgyűlés tárgyalja, a fő számokról Borkai Zsolt polgármester adott áttekintést.

Tovább

Buszváltozás

Csatornajavítási munkálatok miatt 2018. február 5-én (hétfőn) üzemkezdettől, várhatóan 2018. április 20-án (pénteken) üzemzárásig a 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek,

Tovább

Mozgalmas év volt 2017. a hulladékkommandó számára

Jelentős erőfeszítéseket tett az elmúlt évben a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékén, illetve a közterületeken szemetelő szabálysértők tettenérésére és megbüntetésére a Győr-Szol Zrt. biztonsági csoportja, a győri közterület-felügyelet és a rendőrség munkatársaiból szerveződött csoport.

Tovább

Már napi 500 forintért is parkolhatnak Győr belvárosában

Február elsejétől több változásra is számíthatnak az autósok a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett parkolóházakban és mélygarázsban.

Tovább

Fogadóóra

Juhász István (MSZP győri önkormányzati képviselő) fogadóóráját tart 2018 február 06-án 17.00 órakor a Gyirmóti Művelődési Házban...

Tovább

Figyelmeztetés az autósoknak

A győri parkolóházakban időnként tapasztalható, hogy az autósok úgy foglalnak el egy-egy beállót, hogy jelentősen megnehezítik a velük szomszédos terület használatát, vagy két helyet foglalnak el. A Győr-Szol Zrt. január 19-től, péntektől akciót indít az így megálló autósok figyelmeztetésére.

Tovább

Lakossági tájékoztató

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők (Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia) visszaköltözésének időpontja 2018. január 24.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

A MÁV tájékoztatása vonatközlekedés változásról...

Tovább