Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Quimby, EDDA a győri nyárban

„A győri számunkra az év egyik legjobban várt koncertje, hiszen ezer szállal kötődünk a városhoz!” – mondta Marsalkó Dávid a Halott Pénz Zenekar frontembere a nyári szezont indító sajtótájékoztatón. A nyárnyitó hétvégét követően kezdődik a fesztiváldömping rengeteg újdonsággal, népszerű fellépőkkel, kulturális és sport csemegékkel…

Tovább

Közel négyszázan virágosítanak

390-en jelentkeztek az önkormányzat felhívására, amelynek keretében húsz cserép egynyári virágot igényelhettek ingyenesen a győriek.

Tovább

Több mint százezer virág díszíti a várost

Befejeződött az egynyári palánták ültetése, amelyben tavalyelőtt a Győri Audi ETO KC kézisei, tavaly a kulturális élet szereplői, idén pedig a diákság képviselői is segédkeztek…

Tovább

Közlemény

Figyelemfelhívás a Nemzeti Eszközkezelő bérlői számára:

Tovább

Lakossági fórum

Győr Megyei Jogú Város Polgármesterének nevében a Településfejlesztési Főosztály lakossági fórum keretében bemutatja a településképi rendelet módosításának anyagát.

Tovább

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten 2019. május 24-én, pénteken 22 óra és május 25-én, szombaton 06 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Két napra lezárják az M19-es utat

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete beruházásában épül Győrszentiván városrészben a Kálmán Imre utca vonalában az M19-es autóutat áthidaló gyalogos felüljáró.

Tovább

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés

Az esemény május 25-én, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola udvarán, a Répce utca 2. szám alatt.

Tovább

Ismét szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt.a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. május 23-24.,  (tartaléknap: 2019.05.25.) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város kifejezetten érintett területein.

Tovább

Indul a parkolólemez kivitelezése

2019. május 20., hétfőtől az ideiglenes parkolót használhatják a kórházba érkezők...

Tovább

Forgalmi változás

2019. május 17., pénteken 08.00 órát követően az utolsó szakasz is építés alá kerül az Újkapu utcában a Bástya utca és Móricz Zsigmond rakpart között, ahol már nem tudják az autósforgalom számára biztosítani a helyet.

Tovább

A BL-győztes lányokat ünnepelte a város

Több száz szurkoló várta az Audi Arénában a vasárnap óta ötszörös Bajnokok Ligája-győztes ETO csapatát, hogy együtt ünnepeljen a lányokkal.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren június 4-én, 11-12-én, 14-én és 17-18-án 8:00-15:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Relikviák a legendás olimpiai bajnoktól

Palotai Károly értékes hagyatékát, köztük az olimpiai aranyérmet fia adományozta a városnak.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt.a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. május 31-június 01., földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város kifejezetten érintett területein.

Tovább

Egészség - mozgás

Torna oktatás cukorbetegeknek:

Tovább

Európai Parlamenti választás 2019.

Napközbeni jelentések - részvételi adatok, eredmények

Tovább

Új gépek a város útjain

Télen már érkezett két kisgép, most pedig három új, nagyteljesítményű tehergépkocsival és a hozzájuk tartozó adapterekkel bővült a Győr-Szol Zrt. eszközparkja…

Tovább

Árhullám: Várhatóan nem kell zárni, de a készültség marad

A napok elteltével időben elhúzódóbb, és kisebb mértékű árhullámra kell készülni, mely jelenlegi értékelések szerint nem éri el azt a szintet, hogy a Dunakapu tér alatti alsó rakparti utat és a parkolót le kelljen zárni.

Tovább

Újra nyit a „vizes” játszótér

Május 25-én, szombaton újra megnyitja kapuit Győrben, a Bisinger sétányon található „vizes” játszótér.

Tovább

Értesítés a virágosztásról!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr – Szol Zrt. május 29-én 9:00-16:00 óra között tartja az előzetesen regisztrált lakosok számára az egynyári virágok kiosztását.

Tovább

Menetrendi változások

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy 2019. június 15-től (szombattól), a nyári tanszünet kezdetétől az alábbi változások történnek Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Hirdetmény

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia 2014-2020 módosítása...

Tovább

190 kamera vigyázza a város biztonságát

Az országban elsőként Győrben épült ki a kamerarendszer, aminek fejlesztése tíz éve folyamatos. Nem csak új kamerákat helyeznek el, de az elavultakat is cserélik, és a gerinchálózatot is fejlesztik…

Tovább

Az Audi Aréna Győr-ben lesz a kézis lányok köszöntése!

A Győri Audi ETO KC vasárnap ismét felülhetett Európa trónjára. A rossz idő miatt a csapatot nem a Dunakapu téren, hanem az Audi Aréna Győr-ben köszönti a város. Ide várjuk a győrieket hétfőn délután, ünnepeljük együtt a BL-győztes lányokat!

Tovább