Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások az EDDA koncert idején

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a július 20.-i EDDA koncert idejére.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A légi beavatkozások mellett lesz földi melegködös gyérítés is.

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2019. július 10-én ( szerdán ) 15:00 – 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala gyirmóti lakossági információs irodán. (Győr-Gyirmót, Szent László u. 35-37. sz.)

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. a héten is folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

Útépítési munkálatok miatt 2019. július 5-én (pénteken) üzemkezdettől a 12, 12A, 20, 20Y, 24, 30Y jelzésű helyi, valamint egyes regionális autóbuszvonalak „Íves utca” elnevezésű megállóhelyének 01-es számú kocsiállása (a likócsi körforgalom felé) ideiglenesen áthelyezésre kerül cca. 100 méterrel a likócsi körforgalom irányába.

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás a Győrkőcfesztivál idején

2019. július 4-én (csütörtökön) 23.00 óra és július 8-án (hétfőn) 4.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „11. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 8B, 11, 14, 14B, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Átadták a Szent László díjakat

Ünnepi díszközgyűlés, koszorúzás, püspöki szentmise és ünnepi körmenet a Szent László Nap programjai között…

Tovább

Forgalomkorlátozás a Szent László Napok idején

A Győri Rendőrkapitányság a Szent László Napok keretében megrendezésre kerülő, korhű jelmezben történő felvonulás idejére forgalomkorlátozást rendelt el, 2019. június 29. napján.

Tovább

Forgalomkorlátozások

Forgalmi változások a Mécs László, a Pusztaszeri és az Újkapu utcában…

Tovább

Éjszakai növényvédelmi permetezés Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 26-án, szerdán és június 27-én, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák levél aknázómoly elleni, valamint a platánfák szívó, rágó kártevők és lisztharmat elleni növényvédelmi permetezését.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A GYSEV Zrt. tájékoztatása  szerint   a  Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2019. június 22-től (szombat) 2019. július 5-ig (péntek) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

 

Tovább

40 éves a Győrújbaráti Gyermektábor

A győri gyerekek negyven esztendeje nyaralnak itt, s ki a faházakra, ki a sátortáborra, ki pedig a tábortüzekre emlékezik vissza legszívesebben. A tábori élmények sokunk fiatalságának meghatározó momentumai, és a közös emlékek generációkat kötnek össze…

Tovább

Folytatódik a szúnyoggyérítés földön és a levegőben

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Forgalmi változás

A Szent Imre úti vasúti átjáró karbantartási munkálatai miatt 2019. július 13-án (szombaton) üzemkezdettől üzemzárásig a 82-es sz. főúton közlekedő helyi és regionális autóbuszjáratok terelőúton közlekednek.

Tovább

Forgalomkorlátozások

A Győri Rendőrkapitányság a 31! - 3 folyó, 1 sziget összművészeti fesztivál idejére, 2019. július 12-14. napokon 18.00-23.00 óra közti időben a Rába kettős hidat (Ráth Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárja.

Tovább

Forgalomkorlátozás a Quimby koncert ideje alatt

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére, amely érinti a buszközlekedést is...

Tovább

Forgalomkorlátozások

Útfelújítási munkálatok miatt az alábbi forgalomkorlátozásokras kell számítani:

Tovább

Tovább szépül a Szent István út

A forgalmas út mentén 41 nagyméretű virágládát telepítenek, amelyek különlegessége, hogy automata öntözőrendszer juttatja a szükséges vízmennyiséget a növények tövéhez. Július végére dézsás cserjék, újabb egynyári virágok díszítik majd a Szent István utat…

Tovább

A Nébih Zöld Számán jelenthetőek a méhpusztulási esetek

Hamarosan megkezdődik a napraforgó virágzása, amikor is a méhészek gyakran tapasztalják a méhcsaládok gyengülését, pusztulását. A méhelhullási esetek hatékony és szakszerű kivizsgálása érdekében az Agrárminisztérium kéri, hogy a méhészek haladéktalanul jelentsék az eseteket a Nébih Zöld Számán (06-80/263-244).

Tovább

Győr is a Giro d’Italia helyszíne lesz 2020-ban

A világ egyik legnépszerűbb kerékpáros körversenye jövőre Budapestről rajtol, és három szakaszt is Magyarországon bonyolítanak le. A sportág nagy alakjai Pannonhalmán keresztül Győrbe is megérkeznek 2020. május 10-én…

Tovább

Szünetel az ügyfélfogadás

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja ügyfeleit, hogy július 1-jén, hétfőn a Közszolgálati Tisztviselők Napja miatt a hivatalban szünetel az ügyfélfogadás.

Tovább

Szúnyoggyérítés földön és a levegőben

Ahogyan azt korábban a szolgáltató előre jelezte, a Győr-Szol Zrt. ezen a héten is végzi a szúnyoggyérítési munkát.

Tovább

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba...

Tovább

Önt is felkereshetik a kérdezőbiztosok

A következő négy évre szóló, az idősek életminőségének javítását célzó koncepció elkészítése az érintett korosztály egészségkép felmérésével kezdődik, amelynek keretében 1500 fős lakossági kutatást is végeznek…

Tovább