image
image
image
image
image
image
image
image

Örmény közmeghallgatás

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2018. december 7-én (péntek) 10:30-kor közmeghallgatást tart az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében, melynek címe: 9021 Győr, Liszt Ferenc u. 1.

Tovább

Átadták az Erzsébet ligeti Óvodát

Nem csak megújult, de kilencven férőhellyel bővült is az óvoda, amely így a Magyar utcai tagóvoda épületét is kiváltotta.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2018. december 5-6-ig, valamint 2018. december 18-20-ig 08.00-15.00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Fogadóóra

2018. november  29-én csütörtökön 17.30 órától 18.30 óráig Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő fogadó órát tart. Helyszín: Semmelweis Idősek Klubja

Tovább

Advent Győrben

Csodás fények, színes programok...

Tovább

A Könyvszalonra jelent meg a Győr könyv második, bővített kiadása

Még több látványos fotóval, új megszólalókkal és az első kiadás óta történt változásokkal kiegészülve jelent meg a városunkat bemutató exkluzív kötet a 18-ik Győri Könyvszalonra. Bemutatóján az új Győr filmet, a Győri Meséskönyvem sorozat hatodik részét és a 2019-es év legfontosabb eseményeit is megismerhettük…

Tovább

Átadták a Virágos Városunk Győr környezetszépítő verseny díjait

Az önkormányzata az idén is környezetünk szépítésére hívta a győrieket. A legszebb portákat csütörtökön díjazták…

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Győr segít a nehéz sorsú gyermekeken

Városunk támogatja az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtő akcióját, így a közeljövőben a győriek is hozzájárulhatnak a család nélkül maradt gyermekek életkörülményeinek jobbá tételéhez.

Tovább

Elindult a győri óriáskerék!

Győr Európa Kulturális Fővárosa 2023-as pályázatát pénteken délelőtt nyújtotta be a minisztériumba Borkai Zsolt polgármester, amit este együtt ünnepeltek meg a győriek a Dunakapu téren…

Tovább

Leadtuk EKF pályázatunkat

Az Európa Kulturális Fővárosa 2023-as címért folytatott verseny újabb mérföldkövéhez érkeztünk. Borkai Zsolt polgármester pénteken nyújtotta be Győr második fordulós pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériumába…

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2018. november 15-én ( csütörtök) 15:30 - 16:30 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

SZIRÉNAPRÓBA LESZ GYŐRBEN

A Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. november 13-án és 14-én 09.00 órától kezdődően a Győr Megyei Jogú Város területén található polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját végezzük, melynek során (30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang) riadó elmúlt jelzést adunk le.

Tovább

Mindenki karácsonyfái

Hétfőn állították fel a Széchenyi téren azt a 10 méter magas, mintegy 20 éves normand fenyőt, amely a város karácsonyfája lesz idén. A különösen szép fenyőfa lakossági felajánlásból származik.

Tovább

Forgalmi és buszváltozás

2018. november 25-én (vasárnap) üzemkezdettől üzemzárásig daruzási munkálatok miatt lezárásra kerül a Virágpiacnál található útszakasz.

Tovább

Fogadóóra

Kovács Tamás önkormányzati képviselő 2018 november 27-én a Kovács Margit Iskolában (Répce utca 2) 16:00-tól év végi fogadóórát tart...

Tovább

Csodákat tartogat a győri Advent

Óriáskerék, korcsolyapálya, fényfestés, rengeteg meghitt program, és Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vására az Advent Győrben programján…

Tovább

Fatelepítési program: rátettek még egy lapáttal!

Rekord mennyiségű facsemete és cserje került 2017-ben Győr közterületeire, ám ebben az évben még erre is sikerül „rátenni egy lapáttal”: az önkormányzat kezdeményezésére a Győr-Szol Zrt. idén 1125 fát, 308 cserjét és 365 évelő növényt ületet el. Az idei programot Borkai Zsolt polgármester a városrészek egyéni önkormányzati képviselőivel kezdte meg Marcalvárosban…

Tovább

Hogy időseink se váljanak áldozattá

2000 darab bűnmegelőzési matricát oszt ki az önkormányzat Idősügyi Tanácsa valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közbiztonság megőrzése és az idősek védelme érdekében. A tájékoztató oldalunkról is letölthető.

Tovább

Forgalmi változás

2018. november 15-én (csütörtökön) üzemkezdettől 2018. november 16-án (pénteken) 14:15-ig aszfaltozási munkálatok miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utca Bécsi kapu tér előtti szakasza. A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Tovább

Új jelzőlámpás csomópont Marcalváros II-n

A Mécs László út – Kovács Margit utca kereszteződésében valósult meg a közlekedést biztonságosabbá tevő fejlesztés…

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – 2018. november 10. Szombati munkanap

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás.

Tovább

Fogadóóra

Diligens Tibor önkormányzati képviselő fogadóórát tart 2018. november 15-én, csütörtökön 15:00 órakor a Szabadhegyi Magyar-Német Általános Iskolában (Konini u. 2-4.)

Tovább

Győrben egyeztettek a magyar-osztrák határátkelőkről

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Borkai Zsolt polgármester társaságában a győri Városházán tárgyalt a határ menti települések vezetőivel...

Tovább