image
image
image
image
image
image
image
image

Fogadóóra

Bárány István Révfaluban február 04 -én az Audi iskolában, Bácsán 05-én a Nyugdíjas Klub helyiségében, Kisbácsán 06-án a kisbácsai tagiskolában 17 órától fogadóórát tart...

Tovább

Fogadóóra

Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő 2019. január 31-én (csütörtök)  16:00 - 17:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán...

Tovább

Évnyitó a VDF-nél

Az önkormányzat 2019-ben is számít a fiatalok véleményére. A Városi Diák Fórum nem csak a párbeszéd, de a cselekvés színtere is.

Tovább

Síkosságmentesítés – 2019. január 23.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a várható havazás miatt január 23-án éjjel 1 órakor megkezdte a hidak, felüljárók, tömegközlekedési útvonalak és a belváros programban szereplő burkolatok alásózását.

Tovább

Új gépek szolgálatban

Két új, Wisconsin típusú kisgéppel gyarapodott a Győr-Szol Zrt. járműflottája, amelyeket a januári havazásban már élesben is kipróbált a szolgáltató.

Tovább

Vágányzári hirdetmény

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása: Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Tovább

Hulladékszállítási elmaradás pótlása

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a hétvégi havazás miatt január 5-én, szombaton egyes települések dombos részein a hulladékgyűjtő járatok a havazás miatt helyenként nem tudtak végigmenni a járatútvonalon.

Tovább

Síkosságmentesítés – 2019. január 5.

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya január 4-én 18 órakor, a havazás kezdetével egy időpontban megkezdte a síkosságmentesítési és hó eltakarítási munkálatokat.

Tovább

Fenyőgyűjtés

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest az igényeknek megfelelően nyolc új helyszínnel bővült, így összesen 102 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.

Tovább

Változik a Magyar Vilmos uszoda nyitva tartása

A Győr-Szol Zrt. a hatékonyabb üzemeltetés érdekében, a használati szokások figyelembe vételével 2019. január 2-ától egységesíti a Magyar Vilmos uszodában a medencetér és a szauna nyitva tartását.

Tovább

Nemzetiségekért díjat kaptak

Az év utolsó közgyűlésén adta át Borkai Zsolt polgármester a Győr Megyei Jogú Város „Nemzetiségekért” díjakat.

Tovább

Ismét karácsonyi menü három családnak

Tavaly indult a jótékony kezdeményezés, amelynek lényege, hogy komplett karácsonyi menüt kap három győri család. Az idén is győri vendéglátó ipari cégek gondoskodtak a főfogásról, míg a polgármesternek és két alpolgármester felesége a süteményeket készítette el…

Tovább

Buszmegálló áthelyezés

2018. december 21-én (pénteken) reggel 8.00 órától kezdődően a 7, 9, 9A, 15, 17, 17B, 19, 19A, 20Y jelzésű helyi autóbuszjáratok „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” elnevezésű megállóhelye:

Tovább

Fogadóóra

Szabó Jenő önkormányzati képviselő 2019. február 04-én ( hétfő)  15:00 - 16:00 óra között fogadóórát tart, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, ménfőcsanaki lakossági információs irodán.

Tovább

Buszváltozás az egyirányúsítás miatt

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. január 28-án (hétfőn) a délutáni óráktól kezdődően az 1-es főút Iparcsatorna feletti szakasza egyirányúsításra kerül Likócs irányába, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul.

Tovább

Őszre újabb győri szakaszon készül el az 1. számú főút bővítése

Frissítve: Az időjárás függvényében várhatóan 2019. január 30-tól a nyár közepéig forgalomterelésre számíthatnak az autósok az 1. számú főút Győr, Ipar u. csomópont és likócsi körforgalom közötti szakaszának kapacitásbővítő átépítése miatt.

Tovább

Elismerések a Magyar Kultúra Napján

A győri kultúra a nagyszerű alkotóknak, a művészeknek, a jövő generációért felelősséget vállaló lokálpatriótáknak köszönhetően pezsgő és magas színvonalú – hangzott el a magyar kultúra napi városi ünnepségen, kedden a Richter teremben.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren 2019. február 15, 25 - március 1-ig, 08.00-15.00 óráig, valamint február 18-21. 08:00-20:00 óráig éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Síkosságmentesítés

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya január 7-én, az esti óráktól folytatta a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A síkos útfelületek kialakulását „alásózással” előzték meg. A munka folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Tovább

Jégre menni tilos!

Nagyobb hidegben, jegesedés esetén a Győrben található városi tavakra, folyószakaszokra is vonatkozik a csúszkálás, a korcsolyázás tiltása, ezt a téli sportot a műjégpályán lehet űzni.

Tovább

Síkosságmentesítési ügyelet elrendelése

A Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatósága a várhatóan téliesre forduló időjárás miatt elrendelte a síkosság mentesítésben és a hó eltakarításban résztvevő munkatársak telephelyi ügyeletét. Szükség esetén a cég megkezdi a síkosság mentesítést és a hó eltakarítást.

Tovább

Vágányzári hirdetmények

Karbantartási munkák miatt módosul a közlekedés - MÁV információ

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Karácsony és Újév

Ügyfélszolgálat, parkolás, piac, sportlétesítmények, temetők, hulladékszállítás.

Tovább

Éjszakai járatok Szilveszterkor

Az önkormányzat ingyenes éjszakai járatokkal segíti az újévi tűzijátékra érkezők be- és hazajutását.  Az ünnepi menetrend az év végén…

Tovább

Laptopokat kaptak a tehetséges fiatalok

Húsz szociálisan rászoruló, jó tanuló, tehetséges fiatal diák tanulmányait támogatja az önkormányzat a Delta Informatikai Zrt-vel együttműködve.

Tovább