Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A KSH tájékoztatása

A Központi Statisztikai Hivatal a 2019. évi adatfelvételi program részeként egészségi állapottal, egészségüggyel összefüggő felmérést végez Győrben 2019. szeptember 16. és december 16. között.

Tovább

Tovább bővült a GyőrBox-rendszer

Tavaly a buszpályaudvaron 16 kerékpár elhelyezésére alkalmas állomással indult az egyedülálló zárt biciklitároló-rendszer, a GyőrBox. A hálózat a napokban két új állomással bővült a Zechmeister utcában és a Dunakapu téren.

Tovább

Éleslövészet

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren október 1., 2., 7., 8., 11., és 29. 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. szeptember 16-án (hétfőn) üzemkezdettől a 15, 15A jelzésű helyi, valamint az 1-es sz. főút Likócs melletti szakaszán közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon közlekednek.

Tovább

Köszönet a városnak

A Kick Boksz világszövetség köszönetet mondott az eddigi egyik legjobb világverseny győri megrendezéséért. A serleget Borkai Zsolt polgármesternek az újdonsült Európa-bajnokok nyújtották át…

Tovább

ÁLHÍR TERJED

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az interneten és a közösségi médiafelületeken terjedő hír, mely szerint Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében, akár 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakás felújítási támogatás vehető igénybe, egy minden alapot nélkülöző álhír.

Tovább

Szirénapróba lesz Győrben

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. szeptember 18-án és 19-én 09.00 órától kezdődően polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját rendelte el Győr Megyei Jogú Város területén.

Tovább

Ajándék a győri időseknek: Neves előadók a színpadon

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Szenes Iván estre minden jegy elkelt.

Tovább

Szabadstrandok bezárása

Az Aranypart I. és Aranypart II. szabadstrandok a szokásos üzemeltetési idő szerint augusztus 31-ig vannak nyitva. Idén a zárás az utolsó nyári hétvégére esett volna, emiatt és a meleg nyárias időjárás végett a létesítményeket csak szeptember 2-án, hétfőn zárta be a Győr-Szol Zrt.

Tovább

Bringázz a munkába és irány Olaszország!

Az idén már a második, összességében a tizenhetedik alkalommal hirdetik meg a kerékpáros akciót, amelyen ezúttal egy olaszországi utazást is nyerhetünk a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára…

Tovább

Elkészült az öntözőrendszer bővítése a Barátság Parkban

A rendszer kiépítésének első üteme már az elmúlt évben megtörtént, most a második ütem kivitelezése is befejeződött már augusztus elejére.

Tovább

Buszváltozás

2019. szeptember 1-től (vasárnaptól) kezdődően az alábbi változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

Tovább

Buszváltozás

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt 2019. augusztus 27-én (kedden) üzemkezdettől 2019. augusztus 28-án (szerdán) üzemzárásig a Mónus Illés utca részlegesen egyirányúsításra kerül.

Tovább

Újra épül a győri óriáskerék!

A tavaly nagy sikert aratott óriáskerék az idén is Győr látványossága lesz. Az építése a héten veszi kezdetét, az óriáskerék pedig szeptember 27-én nyit meg újra a győriek előtt…

Tovább

Gallyazási munkák

A gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelmi okokból történik, így munkálatokat 2019. október 01.-től megkezdik.

Tovább

Buszváltozás

A 41, 42 jelzésű helyi autóbuszjáratok a Zöld utcából, illetve Marcalvárosból munkanapokon (hétfőtől péntekig) reggel 7.00 óra helyett 5 perccel korábban, reggel 6.55 órakor indulnak a Honvédség, főkapu felé.

Tovább

Audival járhat a győri játék fődíjasa

Egy Audi A3 35 TFSi limuzin egy éves használatát nyerte Viszlai Zsolt a győri önkormányzat és a Primavera ásványvíz közös játékán…

Tovább

Megváltozik a Pesti út forgalmi rendje!

A Mártírok úti fejlesztés hamarosan a végéhez ér, a műszaki folyamatok előrehaladtával pénteken (2019. 09. 13.) a reggeli csúcsot követően délelőtt megszüntetik az egyirányú forgalmi rendet és újból kétirányú lesz a Mártírok útja és a Pesti.

Tovább

Szúnyoggyérítés várható

A GYŐR-SZOL Zrt.a számlált szúnyog mennyiség és az időjárási előrejelzések alapján úgy döntött, hogy 2019. szeptember 11-én (tartaléknapok: 2019.09.12-13) földi kémiai csípőszúnyog imágó gyérítést végez a város egész területén.

Tovább

Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ebben az évben is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét és Autómentes nap programsorozathoz. A program:

Tovább

Európában is egyedülálló híd épült városunkban

Elkészült a Kálmán Imre út folytatásában, az M19-es út felett átívelő, az egész kontinensen is kuriózumnak számító felüljáró, amely a gyalogosok és a kerékpárosok számára is biztonságos átkelést biztosít a gyorsforgalmi út felett…

Tovább

A város ajándéka a kiselsősöknek

A győri önkormányzat az idén is tanszercsomaggal könnyítette meg az elsős gyerekek és családjaik számára az iskolakezdést.

Tovább

Száraz faágak levágása

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a növényápolási munkákra.

Tovább

Bezár a vizes játszótér

A vakáció végét követően a létesítmény szeptember 2-án, hétfőn bezár.

Tovább

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végez földi melegködös kémiai eljárással.

Tovább