Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Zárják a játszótereket, segítenek a háziállatok ellátásában

Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye a győri játszóterek zárásáról, a háziállatokról való gondoskodásban nyújtott segítségről

 

Tisztelt Győri Polgárok!

 

Információim szerint a mai napon még mindig sokan vitték gyermekeiket a győri játszóterekre. Tették mindezt a Magyar Kormány, a hatóságok, és az egészségügyi dolgozók által, a vírus terjedésének megelőzése érdekében végzett erőfeszítései ellenére.

 

A problémát kiküszöbölendő, a győri játszóterek zárását a mai napon megkezdtük.

 

A járvány idején sem feledkezhetünk meg házi kedvenceinkről, velük egy esetleges karantén idején is foglalkozni kell. A Zöld Eb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít azokon, akik a karantén idején nem tudják sétáltatni, illetve megfelelően ellátni állataikat. Az egyesület munkatársai a +36-21/262-0044 telefonszámon várják azok hívását, akik a szolgáltatást igénybe kívánják venni.

 

A járvány lassítása, megakadályozása csak összefogással valósulhat meg, amely összefogás során minden győri polgár együttműködésére, és támogatására számítok!

 

Vigyázzunk egymásra!

 

Győr, 2020. március 19.

Tisztelettel,

Dr. Dézsi Csaba András

polgármester