Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Változások a távhőszolgáltatásban

Figyelemmel a koronavírus fertőzés okozta veszélyhelyzetre a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a következő, 2020. március 17-től érvénybe lévő, a lakásokban végzett munkákat érintő intézkedésekről tájékoztatja a fogyasztókat.

 

A melegvíz-fogyasztást mérő órák leolvasását a szolgáltató átmenetileg felfüggeszti. Azok a fogyasztók, akiknél a mérők leolvasása a járvány miatt elmarad, továbbra is a jelenlegi részfizetésként megfizetett mennyiségről kapnak számlát. A következő leolvasás után a szolgáltató elszámol a fogyasztóval a tényleges fogyasztás és a részfizetésként megfizetett mennyiség különbözetéről.

 

Átmenetileg szünetelnek a melegvíz-mérőkkel kapcsolatos helyszíni munkák is. Ilyen munka pl. a megállt mérő miatti melegvíz-mérő csere.  Ebben az esetben a mérő kicseréléséig az elszámolást a mért időszak fogyasztásából meghatározott mennyiség alapján végzik el.

 

Átmenetileg szünetel azoknak a kisebb, azonnali beavatkozást nem igénylő meghibásodásoknak a javítása, melyek csak úgy végezhetőek el, hogy a szolgáltató munkatársai bemennek a lakásokba. Az azonnali beavatkozást igénylő meghibásodás (pl. radiátorlyukadás) esetén a szükséges munkákat elvégzik.