Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Nem működik a jelzőlámpa

Több napig nem fog működni az egyik, forgalmas kereszteződést irányító jelzőláma Győrben…

 

A ma (2019. április 29.) reggeli órákban történt baleset következtében az Ipar út – Puskás Tivadar út csomópontban lévő jelzőlámpa vezérlőberendezésének ütköztek neki - emiatt több napig nem fog működni a jelzőlámpa. A vezérlőberendezés a jelzőlámpák irányító egységei, számítógépek nélkül a jelzőlámpák nem működőképesek.

 

Az összetört vezérlőegységet elbontották és áramtalanították a bekötővezetéket. Jelenleg vizsgálják és tesztelik az összetört vezérlő paneleit, a kár több millió forint. Amennyiben javítható az egység, a hét végére helyreállhat a rend, de ha teljes cserére lenne szükség, akkor akár 2-3 hétig eltarthat az üzemszünet. – közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

 

A közeledőktől azt kérik, hogy nagyon óvatosan haladjanak át a csomóponton. A reggeli és a délutáni csúcsidőszakokban a szokásosnál nagyobb torlódásra és menetidőre kell felkészülni.