Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megújult a Bagoly utca

A Szabadhegyen működő, kisebb ipari parknak tekinthető területen újult meg az utca, megkönnyítve az ott működő vállalkozások mindennapjait.

 

A Szent Imre út mögötti területen számos vállalkozás működik, ám a Bagoly utca rossz állapota – különösen esőzések idején – jelentősen megnehezítette a közlekedést. „Az önkormányzat több módon is igyekszik támogatni a gazdasági élet helyi szereplőit, akár az iparűzési adó csökkentésével, akár az ipari park fejlesztésével. Az infrastruktúra-fejlesztés azonban nem csak az ipari parkban működő vállalkozások esetében fontos, ezért is kezdeményeztem a polgármesteri keretből az utca megújítását.” – hangsúlyozta Borkai Zsolt polgármester.

 

Diligens Tibor a városrész önkormányzati képviselője hozzáfűzte, az elkészült fejlesztés nagyban segíti az itt működő vállalkozások mindennapjait, nem csak a munkatársak, de a szállítást végzők számára is könnyebbé vált a közlekedés.

 

Prédl Antal a győri Útkezelő Szervezet vezetője a beruházás tartalmával kapcsolatban elmondta, mintegy 260 köbméter aszfalt bedolgozásával közel 300 méter hosszon újult meg a Bagoly utca útburkolata. A negyvenmillió forint értékű fejlesztés a Strabag Általános Építő Kft. kivitelezésében valósult meg, s a burkolat mellett a vízelvezetést is rendezték az árkok kialakításával.