image
image
image
image
image
image
image
image

Megnyílt az utazási kiállítás Győrben

Március 23 - 25. között a Győri Nemzeti Színház ad otthont a nyolcadik Utazási és idegenforgalmi szakkiállításnak. A színház három szintjén várják az utazni vágyó érdeklődőket a kiállítók, ahol utazási lehetőségekről tájékozódhatnak a régióban, belföldön és külföldön.

A kiállításon az utazási ajánlatok mellett nagy szerepet kap a sport és szabadidő, az egészség- és aktívturizmus, valamint a gasztronómia. Az elmúlt évben a kiállításnak mintegy négyezer látogatója volt, és a színes kínálat láttán az idén is érdemes ellátogatni a rendezvényre, ahol értékes nyeremények is gazdára találnak. A látogatók a standok között barangolva megismerhetik Győr, és a megye turisztikai kínálatát is.

A megnyitón Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke köszöntötte a vendégeket. Elmondta, a kiállítást minden évben egyfajta megújulás jellemzi, egyre színesebb, egyre gazdagabb a kínálat. A paletta egyre jobban kiszolgálja az igényeket, amelyek a térségben megjelennek az utazással kapcsolatban. Az elnök gratulált Németh Katalin és  Laposa Tibor szervezőknek, valamint munkatársaiknak a kiállítás színvonalas megrendezéséért.

Borkai Zsolt polgármester kiemelte, Győr megérett arra, hogy idegenforgalmi központ legyen. Fontosnak tartja, hogy akik még nem jártak városunkban, felkeltsük az érdeklődésüket, és miután ellátogattak hozzánk, elégedetten távozzanak, majd újra visszatérjenek.

Hozzátette, az idei színes városi programok, a fesztiválok, nagyrendezvények, kulturális események alapján elmondható, hogy a város felkészült a turisták fogadására. A polgármester ezen gondolatok jegyében megnyitotta az utazási kiállítást.

A "VÁR A NAGYVILÁG 2007" Utazási és idegenforgalmi szakkiállítás péntektől vasárnapig látogatható a Győri Nemzeti Színházban. Vasárnap 17 órakor nyereménysorsolást tartanak, amelyen értékes nyeremények, köztük utazások nyerhetők.