image
image
image
image
image
image
image
image

Lokálpatróta Bál a jótékonyság jegyében

Január 27-én este fél hétkor kezdődik a bál az Egyetemi Csarnokban, ahol Borkai Zsolt polgármester, a rendezvény fővédnöke mondd köszöntőt. Az est házigazdái Détár Enikő és Rékasi Károly lesznek. A zenéről a Galaxy gondoskodik.

A jegyekből és a tombolákból minden évben jelentős összegeket fordítanak jótékonysági célokra a szervezők. Tavaly például a Szívcentrum számára nyújtottak közel egymillió forintos segítséget. Az idei támogatott a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya lesz, ahol nagy szükség lenne egy mobil ultrahangkészülékre.

A programok között szerepel tombola, táncverseny, szépségkirálynő választás, és még számos meglepetés, éjfélkor pedig Détár Enikő énekel. A gazdagon terített asztalokról öt étterem gondoskodik.

Borkai Zsolt polgármester fővédnöksége mellett védnökséget vállalt Ottófi Rudolf, Németh Zoltán, Simon Róbert Balázs, Győr alpolgármesterei, Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke, Firtl Mátyás, a megyei közgyulés alelnöke, Bárány István, a Pro Urbe Lokálpatrióta Egyesület elnöke, Pető István, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, Kákonyi Gábor, a Rotary Club elnöke, Halbritter Mátyás, az Első Győri Lions Club elnöke és Tatai Lajos, az Arrabona Lions Club elnöke.