image
image
image
image
image
image
image
image

Közlekedési információk

Tisztítják a csatornavezetéket a Szigethy Attila úton a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalomnál, a speciális géplánc egy sávot elfoglal a négyből, a sávlezárást jelzőtáblák jelzik. A korlátozásra hétköznap kell számítaniuk.

Forgalmirend változásra kell számítani a hét végétől a Kör tér – Árnyas utca – Kertalja út – Urhajós utca útvonalon közlekedőknek: a korábbi jobbkéz-szabályozás helyett elsőbbségadás kötelező szabályozás lép életbe. Ne megszokásból közlekedjenek!

Forgalmirend változásra kell számítaniuk a Szitásdomb utcában közlekedőknek a hét végétől: a Szitásdomb utca irányát főirányúnak alakítják át, ezért a többi utcából az átalakítást követően nem a jobbkéz-szabálynak megfelelően, hanem az elsőbbségadás kötelező jelzések szerint kell közlekedni. A változásra jelzőtáblák hívják fel az autósok figyelmét.

Vízcsőtörés miatt két helyen is félpályás útszukület lassítja a forgalmat a Zrínyi utcában a Szigethy Attila út felé vezető irányban.

Gázszivárást javítanak az Ipar úton a Balassi úti csomópontnál az Ipar úti felüljáró irányában. A külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Buszmegálló építés és gyalogosátkelés kiépítése zajlik a Váczi Mihály utcában, sebességkorlátozásra és munkagépek okozta útszukületre kell számítaniuk.

Folytatják a csatornavezeték építését a Hédervári úton a Duna és Zemplén utcák közötti szakaszon, a fél útpályát munkagépek foglalják el, a forgalmat időszakosan jelzőőrök irányítják.

Megnyitották a lakóforgalom számára a Szarvas utcát. A tavasszal kezdődő gázvezeték-cserét követő útépítésig ideiglenes burkolaton lehet közlekedni, a 13-as buszjáratok továbbra is terelőúton, a Töltésszer út felé közlekednek. – jelentette a A Győri Útkezelő szervezet.