Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kivetítő a final4-on!

FRISSÍTÉS:

Az Audi Aréna Győr-ben lesz a kézis lányok köszöntése!

A Győri Audi ETO KC vasárnap ismét felülhetett Európa trónjára. A rossz idő miatt a csapatot nem a Dunakapu téren, hanem az Audi Aréna Győr-ben köszönti a város. Ide várjuk a győrieket hétfőn délután, ünnepeljük együtt a BL-győztes lányokat!

Az önkormányzat eredetileg 2019. május 13., hétfőn este hat órára a Dunakapu térre hirdette a zöld-fehérek köszöntését, ám az előrejelzések viharos szelet és esőt ígérnek, ezért döntöttek a szervezők úgy, hogy a csapatot HÉTFŐN 18:00 órától AZ AUDI ERÉNA GYŐR-ben köszöntjük! Kapunyitás 17:00 órától!

 

Jöjjünk el minél többen, ünnepeljük együtt az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC-t!

 

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

KIVETÍTŐ A FINAL 4-RA

 

A Győri Audi ETO KC ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjébe! Akik nem tudnak ott lenni a Papp László Budapest Sportarénában, őket ezúttal is közös szurkolásra hívja a győri önkormányzat a Dunakapu térre, ahol óriás kivetítő épül a szombati és vasárnapi mérkőzésekre.

 

 

A mérkőzések kezdési időpontjai

 

 

Elődöntők:

2019. május 11., szombat

Vipers Kristiansand (norvég)-Győri Audi ETO KC 15.15

Metz Handball (francia)- Rosztov Don (orosz) 18.00

 

Helyosztók:

2019. május 12., vasárnap

a 3. helyért 15.15

döntő 18.00