image
image
image
image
image
image
image
image

Kezdődik a párharc a Slagelse ellen

Görbiczék eddig nagyszeruen meneteltek a nemzetközi porondon, hiszen a csoportjukból továbblépve kettős győzelemmel verték az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott norvég Larvik együttesét.

Ezután következett az elődöntők sorsolása, amelyen talán a legtöbb győri azért szorított, hogy csak ne a Slagelsét kapja a zöld-fehér csapat. A sorsolás eredménye már jól ismert, a nagyhíru, világválogatottnak is beillő Slagelse lesz az ellenfél. Az első mérkőzést április 15-én, vasárnap délután két órakor játsszák az együttesek, amelyet az m1 élőben közvetít (visszavágó egy héttel később, Győrben).

A dán szupercsapat nem ismeretlen a hazai szurkolók előtt, kupacsapataink már több ízben találkoztak velük, egyelőre nem túl sok sikerrel. Legutóbb az FTC mérte össze erejét Anja Andersen lányaival. Akkor a Fradi otthon kikapott, idegenben viszont győzött.

A Győr tehát nem kisebb feladat előtt áll, mint a két mérkőzés alapján jobbnak bizonyuljon a Slagelsénél, és bejusson a BL döntőjébe. Nem lesz egyszeru feladat, de ha a Larvik ellen is látott formáját hozza a csapat, akkor sikerülhet. Bár a Slagelse tele van világsztárokkal, ne feledjük, ez az ETO-ra is igaz. És akkor még a csodálatos szurkolótáboráról nem is beszéltünk…