Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Indul a Pusztaszeri út felújítása

2019. május 6-án, hétfőn kezdődik a több mint 600 méter hosszú út felújítása, amely előreláthatóan három hónapig tart, s amely során teljesen kicserélik az út menti szegélyköveket, felújítják a járdákat, és a régi útpályaszerkezet teljes elbontásával, majd új rétegrendet építve új útburkolat épül.

 

A felújítás a szegélyek bontásával kezdődik, ami miatt az utcába csak a célforgalom hajthat be. A Bárczi Gusztáv Óvoda és Iskola dolgozóit és a szülőket arra kérik, hogy hétfőtől az Ipar út – Richter János út – Bárczi Gusztáv utca útvonalon közelítsék meg az intézményt.

 

A munkavégzés és a munkagépek mellett időszakos akadályoztatás is előfordulhat. Kérik az erre közlekedőket, hogy figyeljék a kihelyezendő tiltó táblákat, lehetőség szerint saját ingatlanukon parkoljanak. – közölte Máthé-Tóth Péter Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének szóvivője.