image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk: március 21-22.

Csapadékvíz-csatorna vezetéket építenek Szabadhegy térségében, ezért a Tihanyi Árpád út – Szauter út csomópont térségében úton folyó munkákra és sebességkorlátozásra kell számítani A Szent Imre út Pannónia és Mazsola utcai csomópontoknál a becsatlakozó utcákban a fél útpályát lezárták.

Gázvezetéket építenek a József Attila úton a Kisdiófa utcánál, a fél útpályát elkerítették a forgalom elől, a Fehérvári út felől közlekedők lassabb áthaladásra számítsanak.

Felújítják a Hédervári utat, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Pöltenberg és Duna utcák közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében szakaszosan megállási tilalmat rendeltek el a kivitelezés idejére. A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A torlódások elkerülése miatt válasszanak más útvonalat.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet.