image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk: január 29.

Parkolásnál körültekintően válasszák meg várakozóhelyüket, fák alatt, omladozó vakolatú és állványozott épület közelében nem célszeru ma napközben parkolni.

Félpályás útlezárás van a Kiss János út – Liszt Ferenc utca csomópont mindkét ágán, mert vízcsőtörés történt.

Vízcsőtörés miatt félpályás útszukület lassítja a forgalmat a Zrínyi utcában a buszpályaudvarnál az Eszperantó út felé vezető irányban.

Buszmegállók burkolatát javítják a József Attila úton, ezért útszukületen kell keresztül hajtaniuk.

Tisztítják a csatornavezetéket a Szigethy Attila úton a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalomnál, a speciális géplánc egy sávot elfoglal a négyből, a sávlezárást jelzőtáblák jelzik. A korlátozásra hétköznap kell számítaniuk.

Forgalmirend változás történt a Kör tér – Árnyas utca – Kertalja út – Urhajós utca útvonalon, valamint a Szitásdomb utcában: a korábbi jobbkéz-szabályozás helyett elsőbbségadás kötelező szabályozás lépett életbe. Ne megszokásból közlekedjenek!

Folytatják a csatornavezeték építését a Hédervári úton a Duna és Zemplén utcák közötti szakaszon, a fél útpályát munkagépek foglalják el, a forgalmat időszakosan jelzőőrök irányítják.

Megnyitották a lakóforgalom számára a Szarvas utcát. A tavasszal kezdődő gázvezeték-cserét követő útépítésig ideiglenes burkolaton lehet közlekedni, a 13-as buszjáratok továbbra is terelőúton, a Töltésszer út felé közlekednek.  – jelentette az Útkezelő Szervezet.