Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba, ahol megbeszéléseket folytatott Borkai Zsolt polgármesterrel, Németh Zoltánnal a megyei közgyűlés elnökével, valamint Kalmárné dr. Hollósi Erikával, a megyei kereskedelmi és iparkamara titkárával.

 

A bemutatkozó látogatás során a gazdasági, kulturális és sport kapcsolatok erősítésének lehetőségeit tekintették át a felek, de turisztikai együttműködésekről és az oktatási cserekapcsolatokról is szó esett. A nagykövet jelezte, erősítenék a testvérvárosi kapcsolatokat is a két ország között, így egy esetleges győri partnervárosi együttműködésről is tárgyaltak.