image
image
image
image
image
image
image
image

Győr Városi Kártya program

A Győr Városi Kártyaprogram egyszerre támogatja a helyi kis- és középvállalkozásokat, valamint segíti a győrieket. A program részleteiről szeptember 4-én, csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be…

Dr. Ottófi Rudolf alpolgármester elmondta, a kártyaprogram bevezetését a július 3-i közgyulés fogadta el, amely egy pontgyujtésen és az ehhez kapcsolódó kedvezményrendszeren alapuló többpartneres vásárlói huségprogram. Célja, hogy a programban részt vevő helyi partnercégek és szervezetek – különös tekintettel a kis - és középvállalkozások - fejlődését, muködését oly módon segítse elő, hogy egyidejuleg a helyi lakosság létfenntartási kiadásainak csökkentéséhez is hozzájáruljon különböző szolgáltatások és kedvezmények révén. Az alpolgármester hozzátette, az akcióban természetesen az önkormányzati érdekeltségu intézmények is részt vesznek.

A kártyabirtokosok egy havonta megjelenő, és minden győri háztartásba eljutó lapból értesülhetnek a pontok beváltási lehetőségéről, az aktuális kedvezményekről. Az alpolgármester hozzátette, az Önkormányzat 2008. év őszétől tervezi fokozatosan bevezetni a Győr Kártyát. Nagyon fontos, hogy kártyát a nem győri lakhellyel rendelkező személyek is igényelhetnek majd.

A programot kivitelező Stellum Marketing Kft ügyvezetője Jakab Zsolt kifejtette, a kártyát minden olyan üzletben fel lehet majd használni, amely csatlakozik a Győr Városi Kártya Programhoz. A Győr Kártya honlapján minden információ szerepel majd, amely segíti a kártyabirtokosokat a tájékozódásban. Vásárláskor a kártyabirtokos átadja kártyáját a pénztárosnak, aki azt leolvassa a kártya terminállal, majd rögzíti a vásárlás értékét. A központi adatfeldolgozó rendszerbe megtörténik a pontjutalom kiszámítása és jóváírása. Az azonos kártyán a különböző üzletekben jóváírt pontok összeadódnak. Ezeket lehet majd a különböző kedvezményekre beváltani.

Hozzátette, a program jó a kedvezményeket igénybe vevő győrieknek, és jó a vállalkozásoknak is, akik bővíthetik törzsvásárlói körüket, illetve az információs lap révén folyamatosan eljutnak a háztartásokba.

A kártyákat minden győri háztartásba eljuttatják majd, illetve a program elindulása után, minden üzletben, amely csatlakozott a Győr Városi Kártya Programhoz lehet majd igényelni.

A tájékoztatón elhangzott, várják minden kis- és középvállalkozás jelentkezését a programhoz. Jelen volt Cziglerné Molnár Márta, a projekt helyi kapcsolattartója, akinél az érdeklődő vállalkozások jelentkezhetnek.

Elérhetőségei: Cziglerné Molnár Márta
9026 Győr,
Irinyi János u. 32.
Tel: 06 30 526 65 36, Fax: 06 32 410 079