Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Gallyazási munkák

A munkálatok Gyirmót városrész Horgásztanyákat érintik…

A Bakonyi Fakitermelő Bt az E.ON Áramhálózati Zrt megbízásából élet- és vagyonvédelmi okok miatt gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat végez el a területen, áthaladó kis- és középfeszültségű hálózatokon.

 

A gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat az EON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt hálózatain végzik, a Villamos Energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. energiatörvény 124§, 133§, 137 § által biztosított törvényi rendeletek szerint, és a villamosmű biztonsági övezetről rendelkező 2/2013 (I.22.) NGM rendelet alapján.

 

A gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelmi okokból történik, a munkálatokat 2017. július 13.-tól kezdik.

 

Amennyiben a tulajdonosoknak észrevételeik lennének, forduljanak az EON Áramhálózati Zrt területileg illetékes területgazdájához, illetve a Bakonyi Fakitermelő Bt-hez 06-30/267-9094,

 

Ügyintéző: Horváthné H. Krisztina 30/990-63-76

Levelezési cím: 8439 Sikátor Ady Endre utca 2.

e-mail cím: info@bakonyifa.com