Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Fürdőbérleteket adott az önkormányzat

A tavalyi évhez hasonlóan idén is 45 millió forintot biztosított az önkormányzat a fürdőbérletek megvásárlására, amelyből 205 darabot tud kiosztani 11 olyan szervezetnek, amelyek a nyugdíjasokat, fogyatékkal élőket és nagycsaládosokat képviselik.

 

Borkai Zsolt polgármester az átadáson elmondta, az érintetteket hagyományosan segíti a város a kikapcsolódásban és a rekreációban. A bérletek mindegyike napi kétszeri belépésre ad jogosultságot hétköznapi napokon az azt felhasználók számára, melyhez egész évben térítésmentesen igénybe vehető öltözőszekrényeket is biztosít a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő. Mindez azt is jelenti, hogy teljes kihasználtság esetén a város támogatása egy év alatt több mint százezer fürdő-belépésre jogosít.

 

Az Önkormányzat által megvásárolt bérleteket az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület, a Bezerédj Nyugdíjas Kórus, a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Idősek Klubjai, az Engel Tanonc Egyesület, az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Família Nagycsaládosok Egyesülete, a Győri Nemzeti Polgári Nyugdíjas Szövetség, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Szent Anna Otthon és a Wass Albert Irodalmi és Polgári Klub vehette át.