Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások

Útfelújítási munkálatok miatt az alábbi forgalomkorlátozásokras kell számítani:

 

A belvárosban az Újkapu utca közmű-és burkolatfelújítása befejeződött, így az eredeti forgalmi rend van érvényben: mind az Újkapu, mind az Újvilág utca az építés előtti iránynak megfelelően egyirányú lett, az átépítés alatti útlezárások megszűntek. Köszönjük az itt lakók, munkába járók türelmét!

 

Útfelújítás miatt lezárták a Kismegyeri utcát a Kalász és Major utcák között. Az útfelújítás várhatóan egy hónapot vesz igénybe, kerülni a Sági út felé lehet.

 

Csomópont átépítés miatt útszűkület van több irányból is az Újélet u. - Ormos u. kereszteződésében, ahol kettős körforgalom építése zajlik még várhatóan két hónapig.

 

Szintén útépítés miatt lezárták a Pusztaszeri utat a Rozgonyi úti vasúti átjárónál. A Pusztaszeri útra csak a célirányú forgalom hajthat be. A Rozgonyi úti telephelyek, üzemek csak a Fehérvári út felől közelíthetők meg. - tájékoztatott Máthé-Tóth Péter, Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének sajtószóvivője.