Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások

Forgalmi változások a Mécs László, a Pusztaszeri és az Újkapu utcában…

 

Csütörtöktől (2019. 06. 27.) elkezdődik a Mécs László út burkolatfelújítása a Kovács Margit utca és a 821-es sz. főúti csatlakozás közötti szakaszon. Holnaptól a cserére szoruló szegélykő elemek bontását kezdik el a kivitelezők, néhány napig a külső sávok szakaszosan zárva lesznek. Az új szegélyek építéséig ez a típusú korlátozás lesz érvényben, ezt követően kezdődik az 5500 m2-nyi felületen az aszfaltrétegek eltávolítása marással – ennél a munkafázisnál teljes sávzárásokra kell készülniük az autósoknak, ezzel egyidőben a jelzőlámpákat sárga villogóra állítják. A kivitelezést a kisebb forgalom miatt a nyári tanszünetre időzítették, a munka augusztus végéig tart.

 

A Pusztaszeri úton zajló útfelújítás jelenleg a felénél tart, a munkaterületre csak a célforgalom hajthat be az Ipar út felől. Hétfő reggeltől (2019. 07. 01.) újabb forgalomkorlátozás lép életbe: a kivitelezők lezárják Pusztaszeri út – Richter János utca csomópontot, beleértve a Pusztaszeri út vasúti átjárót is. A lezárás miatt a Rozgonyi úti üzemek, telephelyek - elsősorban a QP Zrt, a Győrszol Zrt. és a Märklin Hungária Kft. szállítói teherautói és munkásjáratai - csak a Fehérvári út – Rozgonyi út felől közelíthetők meg egy hónapon keresztül. A terelőútvonal biztosítása érdekében a Rozgonyi úton mind a páros, mind a páratlan házszámozású oldalon megállási tilalmat vezetnek be 06.00 és 17.00 óra között hétfőtől, hogy a terelőúton közlekedő teherautók, autóbuszok elférjenek közlekedésük során.

 

Az Újkapu utca felújítása már csak a Liszt Ferenc utcai csomópontot érinti. Jövő hét végén befejeződik a kivitelezés, addig a Liszt Ferenc utcának a házasságkötő teremnél lévő szakasza csak a kétirányúvá változtatott Újvilág utca felől használható. A Liszt Ferenc utcának a Kiss János és Újkapu utcák közötti szakasza zsákutca lett – előreláthatóan a jövő hét végétől helyreáll az eredeti forgalmi rend az Újkapu, az Újvilág és a Liszt Ferenc utcákban. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.