Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás!

Az Újkapu utca felújítása a végéhez közeledik, ezzel kapcsolatban újabb változásokra kell számítani:

 

Az Újkapu utca felújítása a végéhez közeledik. Az Újkapu utcának a Móricz Zsigmond rakpart és Rákóczi Ferenc utca közötti, mintegy 200 méteres szakaszával végeztek a kivitelezők, ezért péntektől (2019. június 7.) átadják ezt az útszakaszt a forgalom számára. Ezzel együtt a keresztirányú forgalom is szabadon haladhat a Bástya, az Apáca és Rákóczi utcákon keresztül.

 

A mostani, utolsó építési fázisban az Újkapu utca – Liszt Ferenc utca csomópont átépítése következik, mely során a kereszteződés Újkapu és Újvilág utcai ágait lezárják a forgalom elől jövő héten kedd (2019.  júni 11.) délutántól. Ebben az esetben a Liszt Ferenc utca csak egyenesen használható a kereszteződésen áthajtva, ezzel együtt az Újvilág utca ideiglenesen zsákutca lesz, a kétirányú forgalmi rend alatt csak Batthyányi téri körforgalom felől lehet ki-és behajtani az Újvilág utcába.

 

Az Újkapu utcának a Rákóczi utca és Liszt Ferenc utca közötti szakasza is zsákutca lesz ezen időszak alatt. A Liszt Ferenc utca és Újvilág utcát érintő korlátozás várhatóan két hetet vesz igénybe.

 

Fontos, hogy a házasságkötő teremnek helyet biztosító Zichy Palotába, a NAV épületéhez és a Győri Tankerületi Központhoz csak a Kiss János utca irányából lehet behajtani a Liszt Ferenc utcába a mellékirányok lezárása miatt keddtől. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet sajtószóvivője.