Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás

Az Újkapu utca felújítása az egyik utolsó szakaszához ért. Ugyan eddig is munkaterületként kezelték teljes hosszon az Újkapu utcát, a forgalom egy részét be lehetett engedni a felújítás bizonyos részeire, illetve a Bástya utcai keresztirányú forgalom is haladhatott – eddig.

 

2019. május 17., pénteken 08.00 órát követően az utolsó szakasz is építés alá kerül az Újkapu utcában a Bástya utca és Móricz Zsigmond rakpart között, ahol már nem tudják az autósforgalom számára biztosítani a helyet.

 

A forgalmat elterelik a Móricz Zsigmond rakparton egyenesen a Dunakapu tér irányába, ahol a terelés idejére a gyalogos-zóna beléptetőit leengedik. A forgalom tovább haladhat a Vörösmarty utcáig, amibe bekanyarodva az autósok visszatérhetnek a Bástya utcába. Ezen az útvonalon lesz elérhető a Dunakapu mélygarázs is. A terelés várhatóan két hetet vesz igénybe. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.