image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi és buszváltozás

2018. november 25-én (vasárnap) üzemkezdettől üzemzárásig

daruzási munkálatok miatt lezárásra kerül a Virágpiacnál található útszakasz. A lezárás idején az

1, 1A, 7, 8, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19A

jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Az 1, 1A, 11, 14, 14B jelzésű autóbuszok Újváros és Bácsa felé a Szent István út –  Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem  érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt létesítendő ideiglenes megállóhelyen. Újváros és Bácsa felől az útvonal változatlan.

 

Az 8-as jelzésű autóbuszok Pinnyéd felé a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út –  Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem  érintik a „Városháza” és az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, viszont megállnak a Szent István úton, az „Eötvös park” elnevezésű helyközi megállóhely 01-es kocsiállásán (a Bírósággal szemben). Pinnyéd felől az útvonal változatlan.

A 7, 9A, 19A jelzésű autóbuszjáratok a Virágpiac helyett a Szent István út –  Munkácsy Mihály utca – Petőfi híd – Petőfi tér – Rába kettős híd – Zechmeister utca útvonalon a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyre érkeznek, illetve a 9A, 17, 17B, 19A jelzésű autóbuszjáratok a Virágpiac helyett a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyről indulnak. Ezért a 7, 9A, 19A jelzésű autóbuszjáratok nem  érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet sem, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt létesítendő ideiglenes megállóhelyen.