image
image
image
image
image
image
image
image

Felavatták a Fellebbviteli Főügyészség székházát

Dr. Vincze István az ünnepség elején köszöntötte a vendégeket, köztük Borkai Zsolt jelenlegi és Balogh József volt polgármestert, Kara Ákost, a megyei közgyulés alelnökét, Gorgosilits Fábián megbízott megyei főkapitányt, Dr. Havasiné dr. Orbán Máriát, az ítélőtábla elnökét és dr. Kovács Tamás legfőbb ügyészt. Köszönetet mondott többek között a tervezőnek, a kivitelezőnek és az önkormányzatnak is. A fellebbviteli főügyész visszaemlékezett a 2005 január 1. óta eltelt időre (ekkor kezdte meg teljes köru muködését a fellebbviteli főügyészség) beszédében elmondta, az elkészült épület megfelel a kor követelményeinek, amelyben biztosítottak a színvonalas munka feltételei.

Dr. Kovács Tamás hozzátette, örült annak, hogy amikor Győr megkapta a lehetőséget, a város valóban támogatta a regionális szerepet betöltő igazságszolgáltató szervezeteknek otthont adó épületek megépítését. Mint mondta, az épület méltó az igazságszolgáltatás tekintélyéhez, és méltó Győr város szellemiségéhez. Valamennyi itt dolgozónak azt kívánta, hogy érezzék jól magukat az új épületben.

A rendezvényen dr. Vincze István emlékül az épület képét adta át dr. Kovács Tamásnak, és Borkai Zsolt polgármesternek is.