image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás az egyirányúsítás miatt

Frissítve: A Győr, 1 sz. főút Likócsi körforgalom és Ipar utca közötti szakaszának kapacitásbővítése miatt szükséges forgalomkorlátozás kiépítésére az időjárás függvényében 2019. január 30-án (szerdán) kerül sor. A munkálatokat várhatóan 8 órakor kezdik el és 10 órától lép életbe, hogy adott útszakaszon egy forgalmi sávon, Budapest irányába lehet közlekedni.

Korábban írtuk:

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. január 28-án (hétfőn) a délutáni óráktól kezdődően az 1-es főút Iparcsatorna feletti szakasza egyirányúsításra kerül Likócs irányába, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul.

 

A 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok Likócs felé a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es főút – Szentvid utca – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen. A 8-as jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Stadion utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.

 

A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – 1-es főút – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

 

A Győr, autóbusz-állomás felé közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok az 1-es főút – Pesti út – Likócsi híd – Mártírok útja felé közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, ellenkező irányban útvonaluk sem változik.