image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy úthálózat-fejlesztési munkálatok miatt 2018. július 23-án (hétfőn) üzemkezdettől várhatóan 2019. márciusig a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi ideiglenes terelőutakon közlekednek.

 

A 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.

 

A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.