Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Barokk Esküvő és Történelmi Ünnepi Játékok

Az ünnepi játékok eseménysorozatában a muvészet és a játék összefonódása különleges élményt kínál mindenki számára. Vásár, koncertek, játszóházak, középkori játékok várják a gyermekeket és a felnőtteket, és természetesen az évről évre megrendezésre kerülő nagy sikeru programok: pénteken a Barokk Szerenád idén is igazán nagyszabású táncmusorral, szombaton a színpadi programok mellett a Barokk Ügyességi Torna testvérvárosok csapatainak részvételével, vasárnap a Barokk Esküvő, ahol örök huséget fogad egymásnak a jegyespár a mintegy 300 fős kosztümös násznép és a győriek előtt a Széchenyi téren.

2008.augusztus 8.
19.00 – 19.30 Toborzás Győr város utcáin Liszt Ferenc utca – Megyeház tér – Baross út – Széchenyi tér ceremóniamesterrel, dobosokkal, zászlóforgatókkal az esti szerenádra.
20.00 Ünnepélyes megnyitó Helyszín: Széchenyi tér
20.10  Barokk Szerenád a menyasszony köszöntésére
Experidance Táncegyüttes Tündérvilág c. előadása

2008.augusztus 9.
10-18 óráig Kézmuves Vásár
19.00 Barokk Ügyességi Torna
21.00 Táncház
Helyszín: Széchenyi tér

2008.augusztus 10.
10-18 óráig Kézmuves Vásár
18.00 Látványos esküvői felvonulás
Liszt Ferenc utca – Teleki L. utca – Szent István út – Aradi vértanúk útja – Árpád út – Baross út – Kazinczy utca – Bécsi kapu tér – Király utca – Széchenyi tér
19.00 BAROKK ESKÜVŐ
Helyszín: Széchenyi tér
20.00- Barokk Táncház
Helyszín: Széchenyi tér