Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Bagoly mondja… 2019.

A Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola könyvtára 2019 évben is megrendezi Bagoly mondja… című kulturális vetélkedőjét.

 

Idei témánk a BAROKK.

 

Irodalom, képzőművészet, zene, életmód, Győr.

 

3-4 fős, felső tagozatos csapatok jelentkezését várjuk. További információt kérni és regisztrálni a vetélkedőre  a szblv08@gmail.com e-mail-címen, vagy a 428-033; 121 mellék telefonszámon Szabó Líviánál lehet.

 

Az előzetes feladatok megtalálhatóak lesznek április 16-án délutántól  intézményi honlapunk könyvtári oldalán http://www.kmamk.mfgyor.hu/mfkm_konyvtar1.htm

és a „Kovács Margit Könyvtár” facebook-oldalunkon.

 

A megoldásokat május 15-én délig kérem a szblv08@gmail.com címre elküldeni.  Május 16-án értesítjük a csapatokat az eredményről.

 

A döntő tervezett időpontja május 21., kedd, 9 – 12.30.

 

Helyszín: Kovács Margit Iskola, Győr, Répce u. 2.

Jutalom: könyv, könyvutalvány.